Aracım 2012 model olup 96000 km'dedir. Öncelikle şunu belirtmek istiyorum aracım özürlü aracı olup elden gaz aparatı vardır fakat ihtiyaç duymadığım için takılı değildir normal kullanıma hazırdır. ÖTV indiriminden faydalanarak kendime sıfır şekilde aldım. Satışını da araştırdım ve şu şekilde olacak. Alıcı hiçbir şeyle uğraşmayıp sadece vergi dairesine satıcı yani benimle gidip aracın vergi muafiyeti kaldırıldıktan sonra satış anında karşı tarafa verilecektir. Bu durumda alıcı taraf da en ufak bir sorumluluk ALMAYACAKTIR!!! Gelelim aracın geçmişine... Aracımla köpeğe çarpmam sonucu tamponun tırnaklarının kırılmasından dolayı ön tampon komple orjinali ile Trabzon Vardallar Opel Yetkili Servisinde değiştirilmiştir. Bir de Sağ Ön Kapı sürtmeden dolayı boyalıdır. Bunun dışında herhangi bir problemi bulunmamaktadır bu işlemler kasko tarafından karşılandığı için toplam 3813 tl hasar kaydı vardır. Her türlü bakımı yine Opel Vardallarda yapılmıştır. Kaydı mevcuttur. Aracıma keyfi olarak bir kaç donanım ekledim. Örneğin marchbierler, alüminyum cam çıtaları, kapı kolları, cam filmleri navigasyon (oem) , koltuk başı ekran vardır. Yakıtıda son derece uygundur görülmeye değecek sağlam bir araçtır... Alıcısına şimdiden hayırlı olması dileğiyle... her türlü sorunuz için her saat arayabilirsiniz.
Özürlü aracı düşünen arkadaşlara duyrulur.
aracın fiyatı özürlü arkadaşlara 21 500 tl dir elden gaz apaatı vardır.
tel: 0546 971 56 00
Özürlü aracı düşünen arkadaşlara duyrulur.
aracın fiyatı özürlü arkadaşlara 21 500 tl dir elden gaz apaatı vardır.
tel: 0546 971 56 00