Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opel vectra aracıma sıralı sistem LPG taktırmak istiyorum. Marka önerebilir misiniz?

cazcı

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar opel vectra 97 model 1.6cc aracıma lpg taktırmak istiyorum sizce en iyi marka nedir. şehir içi şehir dışı nekadar yakıyor.

atikere asla yanaşma landirenzodan şaşma.ben taktırdım landirenzo hiçbir sorun yok

markadan ziyade ustalık önemli onu takacak usta ayarları iyi yaparsa sorun olmaz.

prince yada brc iyi bir yetkili serviste yaptırırsan sorunsuz binersin.

opel servislerinde landirenzo takılıyor,opele en uyumlu marka landirenzo imiş.yetkili servise gidip danışabilirsiniz.

ECOTEC benim kullandığım 5 yıldır sadece bir defa filtre değiştirdim. benzinle gidiyormuşum hissi veriyor. asla tekleme, takılma yok. tavsiye ederim

Atiker taktırma normal beyinli taktıracaksan lovatodan vazgecme kı enjeksıyonlu arabalarda tavsıye edılmez olmazmı olur ama randıman alamazsın sıralı sıstem gazda prıncess den vazgecme aracın 1.6 olduguna gore gl modelı 2.0 motorlarda tam randıman verıyor yınede1.6 motor ıcın opel servısıne danıs derım.

atoksal,doğru söylüyor istediğin servise sor bu markayı söyleyecek sana opelde bu marka uyumlu.

Kendimde Bora vardı tüp yüzünden satdım sıfır opel astra aldım benzinli alıp tüp taktıracaktım landirenzo dan başka taktırma dediler.Benim tüpden canım yandığı için dizel aldım.

slm opel astra ecotec 1.6 1996 model aracımda atiker marka sıralı sistem taktırdım 2 yıl oldu çok memnunum sizede önerim odur markadan önce takacak usta ve montac çok önemli montac düzgün olmadıktan sonra brc de taksan randıman alamassın bende kaza yapmazdan önce oto gaz servisim vardı kazadan sonra bıraktım.brc atikerden üstün ama fiyat bakımından atiker daha hesaplı randıman olarak aynı randımanı alırsın tereddtüt etme iyi bir atiker bayiine git gönül rahatlılıgı ile taktıra bilirsin

Üst Alt