Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Opel vectra aracıma sıralı sistem LPG taktırmak istiyorum. Marka önerebilir misiniz?
atoksal,doğru söylüyor istediğin servise sor bu markayı söyleyecek sana opelde bu marka uyumlu.
Kendimde Bora vardı tüp yüzünden satdım sıfır opel astra aldım benzinli alıp tüp taktıracaktım landirenzo dan başka taktırma dediler.Benim tüpden canım yandığı için dizel aldım.
slm opel astra ecotec 1.6 1996 model aracımda atiker marka sıralı sistem taktırdım 2 yıl oldu çok memnunum sizede önerim odur markadan önce takacak usta ve montac çok önemli montac düzgün olmadıktan sonra brc de taksan randıman alamassın bende kaza yapmazdan önce oto gaz servisim vardı kazadan sonra bıraktım.brc atikerden üstün ama fiyat bakımından atiker daha hesaplı randıman olarak aynı randımanı alırsın tereddtüt etme iyi bir atiker bayiine git gönül rahatlılıgı ile taktıra bilirsin