Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opera rectum ca, kolostomi+kolorezeksiyonu için %39 oran verildi! Ne yapmalıyım?

kemalbey81

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Gecen yil sag gozden tembelkik ambloyobi ve sasilik var diye basvurdum gozden 32 kulaktan 2 verdiler ve yuzde 34 raporum var buyiil kulaklarımda sirun var diye basvurdum muayene de kulak 25 gozde 25 yazdi engel oranim ne okur sag gozum görmüyor neredeyse neden 25 oldu gittim diger birdoktora gösterdim en az 42 gozun dedi eksik gelirse itiraz et dedi

Aynı hastane ikinci rapor verirmi

40ı geçemediyse
hozgul abi

Merhabalar.birsey sormak istiyorum.%40 rapor alan herkes vergi indirimi alip erken emekli olabiliyormu acaba?yoksa vergi indirimi icin ayrica bir sart mi var?

Yani ben %40 rapor aldim diyelim ve vergi indirimindende yararlanabiliyormuyum

safak.memuk

Çalıştığınız yerden Defterdarlığa yazı götürüp hastaneye sevk almalısınız. Hastaneden alacağınız (%40 ve üstü) raporla Ankara'ya gidecek ve sonrasına iş yerinize indirimden yararlandığınıza dair yazı gelecek. Böylelikle süreç tamamlanmış olacak...

hozgul kulakmı ilerledi desemki teste gene girmem gerek yada öncesimi yapım test 2puan kayıp var

Düz tabanlık var bir çok ağrı yapıyo

safak.memuk

Sen bi ara hastane soruyordun bana ne yaptın merak ettim

SM-G355HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

flora19

Yeni bir durum yoksa alacağınız oran aynı olacaktır.

hozgul ben teste bir girim olmazsa tşkrler bilgiler için

engelli raporu

merhaba; ben rectum ca hastasiyim. 2 defa ameliyat oldum.devamli kolostomi var. engelli sağlık kurulu raporunda her bir ameliyat icin yuzde degerlendirilmesi mi yapilir. ben rapora müracaat ettim. yuzde 39 çıktı. opera rectum ca 20, kolostomi+kolorezeksiyonu 19 toplam yüzde 39 verdiler. 40 bana yeterliydi ama, ne yapabilirim.

Üst Alt