Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Opere spina bifida, tethered kord, üriner inkontinans için rapor oranı ne olur?

Aklıseyrek

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Konuya cevap verip parmaklarını yoran herkese şimdiden teşekkür ediyorum, bu benim için önemli.

Merhaba abilerim, ablalarım, benim doğuştan tethered kord ve, üriner inkontinans ayrıca, opere spina bifida hastalığım var, ama yürüyebiliyorum sağlam biriyim genç atik, lakin ben 4 mart günü gireceğim engelli raporu kurulunda %40'ın üzerinde almak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz? Askerliğe elverişli değildir raporum var.

Total İnkontinansım Doktorlar 0 Oran Verdi.

Merhaba Arkadaşlar Ben Total inkontinans ve spina bifida hastasıyım heyete girdiğimde aynı şeyler söyledim raporlarımi gösterdim buna rağmen heyet bana %0 oran verdi bana verilmesi gereken oran bu mu lütfen yardımcı olabilir mi bilen kişi ne yapmam lazım şu an benim lütfen yardımci olun bana :)

Biraz daha bilgi verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

Spina bifida,
Opere edildiniz mi? yani stabilmisiniz?

Total inkontinans,"idrar tutamama" yada kaçırma,eşlik eden "gaita tutamama"ve kaçırma gibi problemler varmı?

İsterseniz size verilen raporu buraya yapıştırın, bakalım ...
Aklıseyrek

Üst Alt