Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orak Hücre Anemisi hastasıyım, %80 raporum var. EKPSS sınavına girebilir miyim?

seca

Üye
Konular
48
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar Benim Kanımda Kalıtsal Bir Rahatsızlık Var Belki Duymuşsunuzdur Orak Hücre Anemisi Diye. Şimdi Ben EKPSS Ye Girecem Fakat Benim Zihinsel İşitsel Bir Rahatsızlığım Yok Sadece Fiziksel Var Ve % 80 Raporum Var .

1. Sorum Sınava Girebilirmiyim
2. Sorum Hangi Grupta Girecem Sınava -
3.Sorum Sorular KPSS Soruları Gibi Zor mu Olacak Yani Türkçe Tarih Matematik Geometri Falan Yoksa Farklı Sorular mı Olacak . Ve Başvuru Tarihi Ne Zaman Olacak .

Beni Bilgilendirirseniz Sevinirim .

rapor %40 ı geçtiği için sınava girebilirsin büyük ihtimal genel özürlü grubundan girersin.. KPSS kadar zor değil ama çok da basitte değil.. Başvuru zamanı daha belli değil ocak-şubat gibi olur heralde

Daha Önce Genel Özürlü Grubundaki Sorular Yayınlandımı Biraz Bakayım . ve Çalışmak İçin Hangi Kitabı Almam Lazım Onu Bi Bilsem Süper Olur . +Geometri Matematik Falan yani Genel Dersler Olacak mı Yoksa İşitsel deki Gibi Bize Özel Sorular mı Hazırlanacak . Genel Kültüre Benzer .

Örnek olarak bakabileceğimiz tek sınav var oda 2012 ÖMSS sınavı. ösym nin sitesine girip soruları indirebilirsin.. KPSS gibi Türkçe, Matematik, Coğrafya, Tarih, Vatandaşlık...

yok matematik çografya tarih edebiyat 657 ve vatandaşlık sorulsarı cıkıyo gecen yıllarda 50 soru vardı bu yıl atmış deniyo bnim bulndugmuzm ilçede öss kursu başladı bn ona gidiyorummm

Yani Şimdi Matematik Geometri Fizik Kimya Yokmu ?

Üst Alt