Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orak Hücre, Böbrek Nakilli olarak %90 oranlı rapor alabilir miyim?

Rerens

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, henüz yeni aranıza katıldım, forumu inceledim ama konu tarihleri eski olduğundan yeterli cevap bulamadım. Orak hücre Anemi hastası ve 1 yıllık Böbrek nakilliyim. Çok sık enfeksiyon hastalığı kapıyorum. Böbrek Naklinden 13 sene önce anemiden %86 raporum vardı Şimdi nakilli olarak yeni raporla ÖTV'siz araç alabilir miyim? Hastalıklarıma göre oranım kaç olur? B SINIFI Ehliyetimi 12 sene önce aldım, ehliyetimi engelli ehliyeti olarak yenilemem gerekiyor mu? Engelli raporu almak için nasıl bir yol ve aşama izlemeliyim, nereden-kimlerden alabilirim.? Engelli raporu almak işimi ve yatırılan sigortamı riske atar mı? Bu konuda bilgisini ve tecrübesini paylaşacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

%90 oranında heyet raporu alabilirseniz araç alabilirsiniz

Konu Günceldir. Hala cevap bulamadım. yok mu bu konuda bilgisi olan?

Böbrek nakline yüzde 70 verilir kansizliga yüksek oran verilmez
Böbrek nakilli biri otv indirimli arac alamaz
Fiziksel.engel sarti araniyor araca özel tertibat gerekli olmali ki bir nakilli disaridan görünüş olarak saglikli bir insandan farksızdır
8 yillik ehliyeti olan 20 yillik böbrek nakilliyim.

Üst Alt