Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oran %32 veriliyor. %40 olması için ne yapabilirim?
Benimde bir göz protez ve balthazar formülünde verilen oran toplamı %32 dir. başka herhangi bir rahatsızlığın var mı ? şeker, tansiyon ,kalp gibi ayrıca biz göz protez olan kişilerde psikolojik çöküntü olur yani psikiyatriden oran alman mümkün. Tanıdığın hastane ve dr varsa rica et sınav için rapor alacağım dersen yardımcı olurlar sana öbür türlü çok zor.
Merve selam seni hatırladım göz ameliyatı olacaktın sana Dr Sadık Kavaklı yı önermiştim . Oldun mu ameliyat protez yaptırdın mı psikiyatriden yürü başka şansın yok sonuçta bayansın ve çok sık aynaya bakarsınız tabi ki psikolojik çöküntü olur zaten sınav için rapor istiyorum de Dr ` lar yardımcı olur.
Herkese geçmiş olsun arkadaşlar. Bu sorun Hakketten çok kötü bir şey. Bende de aynı durum vardı. Ben dört beş sefer girdim ama malesef yasa gereği olarak alınmıyor. Bir gözün hakkı yüzde 32. Ruhsal çöküntü bunalıma girme varsa psikiyatri ye görünürsün gerçekten ruhsal sıkıntı varsa belki psikiyatri verebilir.