Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oran %60'dan %41'e düşürüldü! Ne yapabilirim?

okidokiaga

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
7
Slm arkadaşlar

acaba vergi için alınan raporda oran düşüklüğü oluyormu itiraz etmem gerekirse nereye edeyim bimere etsem yeterlimi
%60 dan %41 düşmüş değişen hiç bir şey yok ameliyat yok muayne yok ama oran düşmüş ne yapmalıyım sizce ?

okidokiaga Raporu henüz vergi dairesine vermeden hastanede düşürülmüş ise bu durumda il sağlık müd. itiraz edebilirsiniz. Ancak eski raporunuzun tarihi de önemli..

KKELEBEKK

vergi dairesine ulaşamaz rapor bende elden teslim aldım balcalı hastanesi başhakemliğine yazmam yeterli olmazmı diğer raporlarımın tarihi 2009 diğrei 2011 ve yüzde %60 yeni aldığım raporun açıklama kısmın sag kolumun çoğu yeri düzelmiş durumda ? Eskiye göre halbuki herhangi bir ameliyat tedavi olmadım memuriyete de %60 engel raporu ile girdim şimdiki raporumda %41 tekrarrdan gerekli yerleremi başvurayım

NASIL BİR DİLEKÇE YAZMAMILIYIM ELİNİZDE BUNLA İLGİLİ DİLEÇE VARMI ?

niye takip ediyim bee iyi bir daha yazmam bilgilen dedik cahil kalma
çalıştığın zaman erken emekli oluyorsun her kademe erken emeklilik demek mesela daha bunun gibi çok şey

Valla allah kurtarmış sizin gibi birisini tanıyorum 65ten 39 a çekmişlerdi yine 41de kalması güzel. Rahatca itiraz edebilirsiniz çünkü her halükarda 40 üstündesiniz.inşallah oranınızı da geri verirler. Yukarıda arkadaş 40 ile 60 aynı şey diyor aynı değil vergi dilimi olarak ve görev süresi olarak fark var ve bugün 41 derler yarın 25 olur oyüzden hakka sahip çıkmak lazım...

Fulya83

aynı değil işte haklar benim 44 tü 38 e düştü sonra tekrar başka hastaneye gittim bu sefer 69 çıktı vergi indirimi için ankaraya gönderdim 69 onaylandı geldi
şimdi ben 17 sene 8 ayda emekli olacam ama 40 olsaydım 19 yılda emekli olacaktım anladın şimdi ne faydası olduğunu

Fulya83
yok ek hastalık felan koymadım doktorlar işte nebilim hastane hastane fark ediyor birazda numara yaparsan

neyse ben seninle konuşmuyorum hadi baş baş

iyi sen hakkın olanı al sanki raporu sırtına yapıştırcan gezeceksin bence sen kabulllemek istemiyorsun çok var bu engelli camiasında senin gibiler neyse hayattta başarılar sana

65den 39a baltazar mıdır ne zıkkımdır onun yüzünden çekildi zaten çok kişiyi madur etti bu baltazar ortopedi de çok oynama oldu mesela benim 35 di 15 e düşürdüler

İl sağlık müdürlüğüne dilekçeyle başvuru yapın.

Üst Alt