Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oran bulunan elimdeki raporu araç alımında kullandırtmıyorlar!?

Mert270909

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2013 yili aralik ayinda egitim arastirma hastanesinden almis oldugumuz 8 doktor imzali kalp ve astima bagli %100 oranli ve suresiz saglik kurulu raporumuz mevcut.ötv indirimli arac almak istedik ancak maliye:bu engelli raporu degil durum bildiri raporu diyerek raporu kabul etmemekte.kimisi rapor oluyor diyor ama maliye yeni engelli rapor cikartmaniz gerek diyor.bununla ilgili net cevap nedir yardimci olabilirmisiniz.raporun goruntusunu mesaja eklemeyi bilmiyorum.isteyen olursa mail atabilirim.

Mert270909
başvururken engellilik durumumu öğrenmek için deseydiniz keşke bunuda kabul etmesi lazım bence ama memurun cinsine rast gelmişsiniz herhalde

Benim de aynı problemim vardı. Vergi dairesi 2015 yılında almış olduğum % 54 lük raporumu kabul etmedi. Raporum durum bildirir rapordu. 2019 Yılı Şubat ayında Resmi Gazete de yer alan özelliklere göre rapor almamız gerekiyormuş. Ben de 27 Kasım da heyete girdim. Raporumu 19 Aralıkta verecekler. Rapor aynı zamanda düzenlendiği an e-devlette gözükecek. Barkodlu olarak çıktı alıp kullanabileceksiniz.

Raporu görmeden ne dense boş.
Rapor eğer engelli sağlık kurulu raporu ya da erişkinler için engellilik sağlık kurulu raporu formatında değilse hiç bir şekilde geçerli olmaz.

Üst Alt