Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oranı düşüren ilk hastaneyi hakem hastane olarak tayin ettiler!?

Hamza güner

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ilk hastane yuzde 40 tan 37 ye düşürdü
Il sağlık itiraz ettim %56 geldi simdi ilk ayni
Hastaneye tekrar hakem heyetine gonderiyorlar
Şimdi sonuç ne olur ne zaman sonuçlar
Hangi yolu izleyeceğim bilenenler lutfen acil
Yazsın teşekkür ederim saygılarımla

yapacağınız bişey yok Hakem hastaneye gideceksin ve oranın verdiği karar son karar olacak İNŞAALLAH istediğin bir sonuç çıkar geçmiş olsun..Eğer hakem hastanenin verdiği kararı benimsemez isen Mahkeme yoluna gidersiniz..yada hakem hastanenin kararı ile kalırsınız

Engel kuruluna başvuran işten çıkarılırmı

Ilk hastane 40 tan 37 düşürdü itirazdan sonra 56 oldu ama hakem heyeti hastanesine gidecek bu arada işten çıkarmaya kalkarlarsa ne yapa bilirim acil bilgi bekliyorum 05445030461saygılar

niye cıkarsınlar arkadaşım çalıştığın iş yeri ile bir alakası yok ki olayın

Ama kalk onlara anlat vicdan yok ki yirmi gun once anju oldum
Bazı tetkikler yapıldı raporluydum o bile sorun oldu

Allah Allah rabbim gerçekten insanlara vicdan versin ben başka bişey demiyorum ama sadece herkes yaşattığını yaşaın cümlesini çok sık kullanır oldum son günlerde.

Yüzde 44 son sonuç kartımi aldim

Nerelerden yararlana bilirim maliye ankaraya gonderdi vergi indirimi icin sonuç degisirmi kartimi cikartttim 7000 gunr yakin primim var kibrista sigortam vardi oradanda emekli ola bilirmiyim saygılarımla

Üst Alt