Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oranım arttı ama Ağır Özürlü ibaresi kalktı! Evde Bakım Maaşım Kesildi!?

Metin DALGIÇ1

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Daha Önce Bu Konu Hakkında Konu Acıldımı Bilmiyorum Bulamadım Forumda Bugun Üye Oldum Daha. %66 Ağır Özürlü Raporum Vardı Evde Bakım Maası Alıyordum.Fakat Arac Alabilmek İçin Yeni Rapor Cıkardım Bu Raporumda'da %71 Oran Verildi Ama Ağır Özurlu İbaresi Olmadığı İçin Maaşım Kesildi.Şimdi Hangi Yolları İzlemem Gerekli Lütfen Yardımcı Olurmusunuz?

o zaman siz zaten ağır özürlü değilsiniz.
araç kullanabiliyorsunuz ve %70 üzeri olanlar bakıma muhtaçlar.

aynen erdal beye katılıyorum

aracın özel tertibat olması gerek yok sonuçta araba alacakmıssın bide kesilmemesinimi bekliyordun nasıl bişey olacak yani

Tanidigim arkadasim var onun raporunda agir engelli yaziyor ve arac aldi oda maasi kesilmedi. Benim sorum o deil beyler itiraz edebiliyormusuz eski agir ozurlu raporla beraber nereye nasil yapicam onun hakkinda bilgi sahibi olmak istiyorum takildiginiz yer araba bi cok arkadasim var öle arabasi olupda maas alan. Konusdugum kisi bana ainen şöle soledi son raporunda agir ozurlu yazmadigi icin maasin kesildi. Sadece bunu ogrenmek istiyorum nereye basvurabilirim.

Metin DALGIÇ
Rapora itiraz için il sağlık müdürlüğüne başvurabilirsiniz.
Zorlu bir süreçtir.
Sizi 2. bir hastaneye sevk ederler, oradan alacağınız rapor da aynı çıkarsa hüküm, ağır özürlü değil olarak kesinleşir.
Yok 2. hastaneden alacağınız rapor sonucu farklı çıkarsa il sağlık müdürlüğü sizi tekrar 3. olarak bir hakem hastaneye sevk eder ve buranın vereceği rapor kesin sonuç olarak kabul edilir.
İtiraz süreci bu şekildedir.

Ufukalp
Teşekkur Ederim Öğrenemek istediğim buydu. Galiba soruyu birtek siz tam anladiniz ilginiz icin tekrar tesekkur ediyorum. Hayirli geceler.

2022 Maaşımı Yükseltmek İçin Basvurdum Bugün 1 Ay Oldu Sonuclanmadı Hala

Arkadaşlar 3 Aylık Engelli Maaşı Alıyorum Raporumun Oranı Yükseldi Bende Maaşımın Yükselmesi İçin Başvuru Yaptım Eve Heyet Gelcek Dediler Bugün 1 Ay Oldu eve Gelen Giden Yok Aradım Bende Bana Dedikleri Sisteme Eklenmemiş Daha Ne Yapmam Lazım Birdahamı Gıtmem Gerekıyor Yoksa Bekleyim Mi? Eve Geldiklerindemi Sisteme Girer Rapor. Bilgisi Olan Arkadaşlar Yardımcı Olabilirmi.

Üst Alt