Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oranım düşük çıktığı için erken emekli olamıyorum!?

EserBirer

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar bir yardımınıza ihtiyacim var malulen emeklilil için basvuru yaptım raporum %40 idi fakat guncel rapor istediler bu arada cocuk felciyim yani hastiligimin iyilesmesi söz konuse degil sonra yasalar degistigi icin %20 oran verdiler ve emeklilik olamiyor diye bilgi geldi ne yapmam lazim emsal teskil eden varsa yardim rica ediyorum

gecmiş zamanda vergi indirimi almış olsaydınız şimdi emekli olmuştunuz ne yazıkki şimdiki engelli oranları ile eski oranlara nazaran yarı yarıya düştü ve bir çok kişi ne engelli ne sağlam yani ortada kaldı çocuk felci geçirmiş engelliler genelde yürüme cihazı ve koltuk değneği kullanıyorsa 40 alabiliyor ayrıca siz malulen değil engelli vergi indiriminden emekli olabileceksiniz malulen emeklilik farklı bir durumdur ve emeklilik şartları ve oranı daha yüksektir

Bilgilendirme icin teşekkür ederim , vergi dairesi gecmis dönemdeki vergi indirimi de yeni rapor istedigi icin kaldira biliyor guncel rapor uzerinden karar alıyor o zamanda yapilacak birsey kalmiyor devlet bizi engelli yerine koymadigi icin buda emeklilik icin yeterki olmuyor anlasilan ugrasmaya değecek bir durum yok ben emsal teşkil eden varmi acaba merak ediyorum

Raporlara itiraz da mahkeme yolu açık mı?

Üst Alt