Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Oranımı düşüren Maliyeye açtığım davada Danıştay bozma kararı verir mi?

serdarmetin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
engelli raporumun oranını düşürdüğü için gelir idaresine vergi mahkemesinde yürütmeyi durdurma davasi açtım ve kazandım . idare temyize gitti .bu arada bende mahleme karariyla sgk emeklilige basvurdum kabul oldu fakat danistay karari olmadan ne para ne sağlıktan yararlandiriyoruz dediler.3.5 sene karar bekledim. danistay sorgulamada sadece Bozma yazıyordu.aradim esastan bozulmuş dediler.şuan karar elime ulaşmadı.sorum şu; çalışmaktayım emekli primi ödeniyor ve vergi indirimi geçerli sayılıyor.danistayin bozma kararıyla işimden olurmuyum.itiraz etsem yd kesin karara kadar durur mu.cikmazdayim bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum.teşekkürler

işinden olma söz konusu olamaz.Anayasaya aykırı bir durum işten olmanız içiniz rahat olsun,

vergi indiriminde hastanelerin verdiği rapor geçerlidir danistay karari olan var mi.karar bozma için sunacağım

Danıştay da emsal kararlar mevcud davayı kazanacaksınız

Danıştay sizi hakem hastanesine gönderdi mi raporunuz yüzde kaç düşürüldü

bozma evrakı elime şuan ulasmadi .ön hazırlık yapmak istedim.15 gün itiraz süresi var.emsal kararları bu yüzden istiyorum.hem danistay hem mahkemeye sunucum.

danistaydaki bozma kararına karşı savunma yapmak için "vergi indiriminde hastanenin verdiği rapor geçerlidir "danistay kararını arıyorum.bir yada birkaç karar olabilir yardımlarınız simdiden tesekkurler

bu iş arap saçına dönmüş umrım işin içinden çıkabilirsiniz

mahkemede kazandım danıştayda kazanan arkadaşlar emsal yollarsa sevinirim.tesekkurler

danıştay yeni rapor istiyor fakat karar düzeltme isteyebilirsiniz diye eklemiş..avukat yardımıyla karar düzeltme talep edicem.ama emsal karar gerekli

Üst Alt