Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ordu'da çalışıyorum ama işyerimin merkezi İstanbul'da. Vergi indirim başvurumu..?

civilengineer

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
2001 yılından beri ms hastasıyım ve sol gözüm doğuştan görmemekte
halen müşavir firmada kontrol müh. Olarak çalışmaktayım. Işyeri merkezi istanbul ancak ben ordu ilinde sigortalıyım.
Ordu vergi dairesine gidip vergi indiriminden yararlanmak istediğimi söylediğimde işyeriniz istanbul mükellefi dolayısıyla istanbuldan başvuracaksınız dediler. Ordu dan bu işlemi yapmam ihtimalim yok mu

ms hastasıyım ve gözümdeki rahatsızlıktan dolayı özürr oranım kaç olur teşekkürler

%46gözden alırsında ms durumun hastalıgın derecesini oldukça değiştirir sanırım %65, %70 vs..

Teşekkürler . Yazımda bir sorum daha var işyeri merkezinin bulunduğu yerden mi almam gerekiyor vergi indirimini

baglı bulundugun ilçe yada ilden alacaksın.sevki vede hastane raporunu.

şirket merkezinin olduğu yerden mi ama ben ordu ilinde sigrtalıyım ve orada çalışıyorum

slm

çok teşekkür ederim sanırım istanbuldaki deftartarlığa şahsen mi başvuracağım yoksa evrakları yollasam halledebilirmiyim çok teşekkürler

Benim çalıştım şirketin merkezi istanbulda,fakat çalıştığım ilçenin vergi dayresine müracat ettim.
ve oradan işlemlerimi yaptırdım.
şirketin merkezi önemli değil ,önemli olan senin çalıştığın birimin bulunduğu il. (bu bilgiyi müracattan önce, telefonla aradım maliye danışma hattından edinmiştim).

S&S, bu uygulama rutin halini aldı mı, yoksa sen bir istisnaya mı denk geldin acaba.
civilengineer, başvuru yaptığınızda gelişmeleri buraya da yazarsanız güncel bir bilgi edinmiş oluruz...

sn.Oturan Boğa
yazdığım gibi benim şirketimin merkezi İstanbulda,ben müracatımı bizim ilçede yaptım,daha önce yazdığım gibi müracattan önce telefonla maliye danışma hattını aradım ve onlar beni bu şekilde önlendirdi.
normalde nasıl olduğunu siz bizden daha iyi bilirsiniz,ben sadece kendi müracatımla ilgili gelişmeleri yazdım.
(bu arada bu gün vergi dayresine gittim benim vergi indirimim onaylanmış ve gereken evrakları iş yerine gönderilmiş.)
bana verdiniz desteğiyniz için de ayrıca teşekkür ederim

Dilerim artık uygulama bu şekildedir... Mantıklısı da bu, uygulanabilir olanı da.

civilengineer, Ordu'da başvurun önce ve bu şekilde uygulandığı yönünde ısrarcı olun. Yok, uygulamanın böyle olmadığı konusunda ısrarcı olurlarsa, o zaman İstanbul'a sizin adınıza başkası başvuru yapabilir...

Üst Alt