Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikotik bozukluğu olan biri EKPSS ile atabilir mi?

ahmet311

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Organik olmayan psikotik bozukluğu olan biri EKPSS ile atanabilir mi?

Hangi yolu izlemeliyim yardimci olurmusunuz ve normal kpssye katilabilirmiyim ve ehliyet alabilirmiyim

Son düzenleme:
çalışabılır yazıyorsa atanırsın bende psıkozdan genelden gırdım kazandım .

ahmet311

yalnız ekpss ıcın dedım ben normal kpssye gırıp polıslık gıbı meslekler dusunursen saglık kosulu arayabılırler.Baslıkda ekpss yazıyordu ondan cevap verdim.

%40 engelli raporunu aldıktan sonra EKPSS için nasıl muracat etmeliyim?

%40 engelli raporunu aldıktan sonra EKPSS için nasıl muracat etmeliyim?

Yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler

Hastalanıp Engelli raporu % 45 verildiğine çok pişmanım. Keşke kabul etmeseydim . İstemeseydim 😐

Teşhisim Atipik Psikoz % 45 SÜRESİZ

Psikolojik Engellilere daha farklı bakıyorlar
Psikolojik Engelliler dışlanıyor . Bunu ben yaşadım

Engelli raporunun çok zararları var çok 😐

Ehliyetimi yenilemeye gidiyorum hastanelere EHLİYET RAPORU vermekte sıkıntı çıkarıyorlar doktorlar .Özel hastane bile ehliyet raporu vermiyor.

Yarın bir gün evlenirken yine RAPOR isteyecekler
Her yerde önüme çıkıyor.

Hiçbir hukuki işlem yapamıyorum . ( ENGELLİ RAPORU YÜZÜNDEN ) 😖😖

Nereye gidersem gideyim bu ENGELLİ RAPORU önüme çıkıyor. SIKINTI

SÜRESİZ ENGELLİ RAPORU iptal edilir mi ??
BEN ENGELLİ RAPORUMU iptal ettirmek istiyorum.
Süreç nasıl oluyor ???

ENGELLİ RAPORU İPTAL EDİLİRSE , ASKERLIKTEN MUAF OLMAM NORMAL KPSS A , KPSS B DEN ATANMAMA SIKINTI ÇIKARIR MI ???

Son düzenleme:
guleman18

İnsallah sorununuz duzelir en kisa zamanda raporun bu kadar sorun cikardigini bilmiyordum

ahmet311

Bana Engelli raporu veren doktor emekli oldu
Zaten bana bu RAPORU Kurum kendisi verdi.
Bireysel talep değildir.
Ve doktor beni uyarmadı engelli raporu verirken sonucları bu olur diye 😖
3 yıl önce kötüydüm .Şu an iyiyim diyorum doktorlara .Doktorlar anlamak istemiyor. Problem çıkartıyorlar

Başka Psikiyatri doktoruna gittim .Ben bu Süresiz ENGELLİ RAPORU nu iptal ettirmek ıstiyorum. Her yerde önüme çıkıyor.
Sen bu RAPORU aldın İPTAL edilmesi mümkün DEĞİL DİYOR. Bunu diyen Doktor

Evlenirken sağlık raporu istiyorlar
EHLİYET değiştirirken sağlık raporu istiyorlar

Hepsi SIKINTI çözülmüyor. Sen engellesin veremeyiz diyip beni gönderiyorlar.

E kpss ye nasil muraacat yapilir

E kpss ye nasil muraacat yapilir
Nasil olmali ?

Önce engelli raporu alıp ardından aile ve sosyal hizmetler il müdürlüğü ne gidiyoruz diye biliyorum.Orada taahhütname verilecekmiş ardından ÖSYM başvuru merkezi ne gidiyoruz.Ben de ilk defa gireceğim.

bendede organik olmayan psikoz var. raporumun süresi bitti(%45) ancak 1 Ocak'a kadar uzatıldı malum. abilify maintena 400mg iğne her ay kullanıyorum. rapor bitince uzatılma durumu varmı şu an çalışma durumum yok ekpss için soruyorum. genelde nasıl oluyor durum iğneyi 3 yıl kullanacaksam rapor yenilenmesi lazım değilmi? diğer haklardanda yararlanmak istiyorum. yardımcı olabilirmisiniz lütfen

Üst Alt