Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikotik bozukluktan %45 raporum var. İş bulmak sorun olur mu?

exice

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Selamun aleykum arkadaşlar,

Organik olmayan psikotik bozukluk var bende, %45 engelli raporu aldım. Ağır özürlü değildir yazıyor benim merak ettiğim ilerde mühendislik okumak istiyorum ve çoğu iş fırsatı özel sektörde. Bu rapor özel sektöre girmeme engel olur mu? Bi sorun yaşar mıyım? Aldığıma pişman olmaya başlar gibi oldum sırf bu düşünceden. Beni aydınlatabilcek var mı? :(

abi çok teşekkür ederim işe girerken biz engelli aramıyoruz demelerine çok korkuyorum :(

dileğiniz yerde çalışabilirsiniz yüzde 45 olmuşsunuz yüzde 60 olmuşsunuz farketmez. canınzı sıkmayınız kardeşim

Çok teşekkür ederim söylememe gerek var diye biliyorum sgk girişini engelli raporuna göre yapmıycaklar mı?

Hocam size tavsiyem
Eğer vergi indirimi almadıysanız,1-2 günlük geçici bi işe girin ve vergi indirimi alın
Eğer vergi indiriminiz var ise,işe girerken özürlü olduğunuzu söylemenize gerek yok

earibagi;

Abi benim ne arabam var ne evim, vergi indirimi ne işime yarayacak ki?

Abi çok teşekkür ederim erken emekli olabilmem de çok güzel bişi ama bana çalışmanın iyi geleceğini düşünüyorum çünkü boş durduğumda psikolojik sıkıntılarım artıyor kafamın bişilerle meşgul olması lazım o zaman sıkıntılarıma vakit ayırmıyorum iyi oluyor :).

Exice arkadaşım ben de vir psikoz hastasıyım hem özelde hem kamuda epeyce deneyinimim oldu arzu edersen sana bu konudaki tecrübelerimi aktarabilirim....

DJ_BORAN

İstanbul üniversitesi hastanesi hakkında bir bilgin varmı.
Hiç gittin mi bu hastaneye. Tedavi olmak, yatış vs.

Ben bu hastaneye gidecegim. Bana gerekli bilgileri verirmisin?
Hastane hakkında.

AYDINYAVUZ

İstanbul Üniversitesi sinin iki hastsnrsi var çapa mı cerrahpaşa mı hangisinden bahsediyorsun arkadaşım ben her ikisinde de tecrübe sahibiyim bu konuda istersen özelden konuşalım daha detaylı bilgiler verwbilirim sana

DJ_BORAN

Çapa üniversite hastanesi hakkında bilgi almak istiyordum.
Psikiyatri servisi hakkında.
Hastalık iyice araştırılıyormu. Muayenede hastayla nasıl ilgileniliyor.

Çapa da çok detaylı incelemeler yapılır psikiyatri de ihtisas birimidir çapa bu yüzden diğer psikiyatri hastanelerindeki vaka lar çapa ya yönlendiririlir Prof ve doçent düzeyinde klinik ekip mevcuttur

Benim her iki hastane de fe hem yatış hem klinik muayene tecrübem var hastalığıma asıl teşhis i cerrahpaşa koydu ama çapa da detaylı inceleme lerden geçtim

Üst Alt