Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz ekpss ile memur olabilir mi?

Şamil67

Üye
Konular
39
Reaksiyonlar
1
F29 organik olmayan psikoz ekpss den atanirsa memur olabilir mi?

Şamil67

Tabiki de olabilir kişi istesin yeterki her türlü memur da olabilir.

Bi tek başbakan olamazsın, onunda kadrosu yok. 😁😁😁

ekpss'ye girebilmen için özürlü raporu alman gerekiyor sanırım. Ama ilerde daha büyük sorunlara yol açabilir. Normal yolla memur olunabilir mi acaba ?

cardinals haklısın ben anestezi teknikeriyim kpss den çok yüksek puan aldım ama hastalık yüzünden olmadı ne yapacağımı bilemiyorum. En kötü engelli raporu alıp ekpss den tekrar deneyeceğim.

llaviiiniia Hastalık yüzünden olmadı derken? EKPSS'de atanma şansın daha fazla, eğer hastalığın işini yaparken seni zorluyorsa niteliksiz normal kadroları da seçebilirsin.

cardinals Sağlık raporu istediler işini yapmaya engel olabilecek ruh sağlığı bulunmadığına dair doktorumda olumsuz rapor verdi olmadı yani o nedenle. Bende ekpss ile şansımı denemeyi düşünüyorum ama korkuyorum ileride sorun teşkil ederse diye.

llaviiiniia Mevzuatı tam bilmiyorum ancak hastalığın mesleğini yapmana engel teşkil ediyorsa dediğim gibi normal memurluk kadrolarını da düşünebilirsin.

Son düzenleme:
merhaba bende sizin gibi anestezi mezunuyum öntanı bipolar aldım e kpss ye girmek için ne yapmak gerekir ya da girmemek mi gerekiyor e kpss ye rapor alsak faydası oluyor mu yoksa almamak mı lazım siz tecrübenizi aktarırsanız çok sevinirim ben araştırdım anestezi teknikeri kadrosunu ekpss de bulamadım ne yazık ki siz bulabildiniz mi? hangi bölüm kaç puan kapatmış gibi

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen.

Tedavi ile işlevselliği kısmen düzelen.çalisabilir mi?

Şamil67

Selam,

Çalışmak anayasal bir haktır. Çalışabilirsiniz. Ama Anastezi teknikerliği kritik bir meslek ve Ruhsal Problemi olan birinin o görevi yapmaması uygun olur. Başka işlerde çalışabilirsiniz. Düz memur olabilirsiniz vs.

Ruhsal Engeli olanlar için Özel Sektörde iş bulmak sıkıntılı olabiliyor ama EKPSS'de başarılı olursanız Kamuda çalışma imkanları daha iyi ve geniş.

Engelli raporu çıkardıktan sonra İŞKUR üzerinden İşçi Kadrolarına da başvurmanızı öneririm. (Maaşları Memurlardan fazla oluyor.)

Bol şanslar.

Üst Alt