Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz f28 f29 tanımlanmamış teşhisi ile maaş alabilir miyim?

Mehmetoytun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2014 te Polis Meslek yüksek okulunu bırakmak zorunda kaldım hastalığım atipik psikoz f28 f29 tanımlanmamış sizce malulen emekli olabilirmiyim.gelirim yok çiftçi çocuğuyum kullandığım ilaçlar akineton rexapin abilify aylık iğne.

Mehmetoytun
Atipik,organik,organik olmayan pisikoz tanımlanmış.
Bu grup psikozlarda engelli rapor oranı tedaviyle kısmen düzelen,%45,tedaviye rağmen düzelmeyen %70.yeni yönetmeliğe göre de aynı sayılır.Genelde 2 yıl %45 şeklinde verilir,tedaviye rağmen düzelmeyen raporu almanız için,geçmişe dair uzun süreli tadavi aldığınıza dair raporlarınız poliklinik kayıtlarınız ve hastane yatışlarınız olmalı...
Diğer malül emeklilik için yeteli bilgi vermemişsin,bu konuda sağlıklı bilgi veremeyebilirim,diğer arkadaşlar yardımcı olurlar/Geçmiş olsun...

Teşekkür ederim 2022 aylığına bağlanabilir miyim açaba.

Mehmetoytun

2022 bağlanması için en az %40 engellı raporu olmalı ve aile hane kişi başı gelır 609 tl yı geçmemeli yoksa 2022 alamazsınız

OğuzHan112 benim hastalıkta aynı 30 ekim tarihine engelli raporu için gün aldım hastane yatışlarım var ekprizlerin fotokopisini çektirdim olur değil mi ?

sokrates
Epikiriz raporuna fotokopi çekme gereği neden duyorsun,sürekli elimde bulunsun mu diyorsun?
Hayır fotokopi olmaz,orijinalini götürmen lazım,
Heyet sonrası geri alabilirsin...

Epikriz in %100 avantajı var, geçen gün epikriz i kendim götürdüm rapor aldığım doktor senin getirmen Olmaz dedi yasal değil dedi. bana kapalı zarf verdi epikrizi kendisi talep edip mektup yoluyla epikrizi aldılar.

Epikrizi senin götürmen i kabul etmeyebiliyorlar.
Çünkü ciddi bir evrak.

@TalanOldu ben ne yapayım aslıda var fotokopisi de var bende . O kadar ciddi bir evraksa neden hastane yatışlarımı kendileri tespit etmiyorlar çok mu zor vereyim hastane isimlerini ulaşsınlar bilgilere madem.

sokrates
Onu ben bilemicem,yatışım var dersen epikirzi getir derler,yok dersen gidin kendiniz alın dersen %0 alır gidersin.tercih senin,/Geçmiş olsun...

Örn rahatsızlığından dolayı tedavi olmaya gidersin al bu epkrizim ameliyat tedavi ilaç vs geçmişim dersin onda kabul edilir çünkü aksi bir durum söz konusu olmaz. Ama iş devletin menfaatine dokunduğu taktirde prosedürler başlar, şura bir mühür buraya bir imza vs vs vs vs anladın?

OğuzHan112
Bugün gittim ekprizleri almadılar benden muayene esnasında gösterirsiniz dediler diğer bölümleri hallettim psikiatri ye daha sonraya gün verdiler .

sokrates
Zaten epikiriz vs.bunlara o gün ki heyet te bulunan psikiyatrist kimse o bakacak...

sokrates ben epikiriz raporunu elden verdim ve eczaneden aldıgı tanı kagıtları vardı 2014yılına ait 2016da rapor aldım doktor engel acıklama sına 2014den beri tedavi görüyor şu an hastalığı devam ediyor yazdı şak süresiz engelli raporu süresiz vergi indirimi aldım hastalığım tek psikiyatri idi doktor 2dk bile konuşmadı derdinizi iyi anlatmanızda önemli

@tb2nhf 2010 yılında silahım alındı yıl 2019 engelli raporu için başvurduğum hastaneden düzenli ilaç raporu yazdırıyorum hala ve toplamda 2017 yılı en son olmak üzere 6 hastane yatışım var bunları dile getiririm artık ne sonuç çıkar bilemem doktorlar daha iyi bilir . Nasipse gelir Çin'den Yemen'den nasip değilse ne gelir elden .

sokrates sorun cıkmaz gibi görünüyor hakkınızda hayırlısı olsun

Üst Alt