Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz raporumu yeniletmek için ne yapmalıyım?

Limooon

Üye
Konular
36
Reaksiyonlar
3
2018de aldığım ve 2020de süresi biten raporumu yeniletmek istiyorum. Nereye başvurucam ve süreç ne kadar sürer.

Birde aynı evde kardeşim ve babam çalıştığı için 2022 maaşına başvuramıyodum. Şimdi başka bi şehire ayrı eve çıkıcam. 2022 maaşı bağlatabilir miyim ? kirayı 2022 maaşından verip üstüne ailemden yemek ve fatura desteği alabilir miyim. Problem çıkar mı...

Bilgisi olan yok mu acaba. Rapor olayını hallederim de, ayrı şehire taşınıp 2022 maaşı alıp kirayı ödemek , diğer masraflar için aileden destek almak yasal mıdır

Doktorunuza raporunuzun bitmek üzere olduğunu söyleyin. Gerekli yönlendirmeleri yapar. Yada sağlık kurulundan randevu alarak kendinizde başvurabilirsiniz. Ayrı şehire taşındıktan sonra çalışmayacak mısınız? 2022 yardımı kiranıza yetmez. Hiç mantıklı değil.

700 800e idarelik evler var onlarda kalıcam. Bu şehirden gitmek istiyorum sadece amaç bu. Çalışıp çalışamıycağım ise hastalığıma vs bakar o da uzun sürebilir bulmam, her işi yapamıycağım kesin.

Birazdan hastaneye gidip yeni rapor işlemlerini başlatıcam. Benim merak ettiğim ayrı eve çıkarsam 2022 maaşı alabilcek miyim problem çıkar mı , babaaanemin üstüne tarla falan var onlara bakarlar mı acaba...

Son düzenleme:
Bilen yazablr mi çok önemli benim için. Ayrı bi şehire çıkarsam ailemin maaşını kalıcak mirası vs sorarlar mı ...

2022 maaşın da ödediğin kira gelirini düşebiliyorsun.ayri eve çıkacağın için tek senin gelirine bakılır.tek yaşayacaksan tabi... çalışmaya başladığın an engelli maaşın kesilir.

Muyo

Hocam aileden kopuk yaşarsak dediğin oluyo evet. Ama aileden hala destek alıp ayrı eve çıkınca destek alabilir miyiz onu araştırıyorum şuan...

Üst Alt