Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Organik olmayan psikoz, şeker ve tansiyon için % kaç rapor verilir?

yorgun_64

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
3
Babama organik olmayan psikoz
İnsülüne baglı olmayan şeker
Hiper tansiyon tanıları koyuldu rapor için başvuru yapsak yüZde kaç alırız

Mrb: yorgun_64

psikoz, parafreni tanılarını içerir)
1-Tedavi ile işlevselliği tam düzelen:% 0
2-Tedaviyle çalışma olanağı veren:% 40
3-Tedaviyle çalışma olanağı vermeyen:% 70
Tip2 diyabete%20
Hiper tansiyona%10 verilir
Kesin sonuç için babanız
yetkili bir devlet hastanesine
Baş vurmalı engelli raporu için.

Psikoz için ömür boyu tedavi diyorlar istediğimiz zaman rapor alabilir miyiz ? Aradan 5 yıl geçse hala tedavi görüyorsak

Epikriz raporu

Mrb arkadaşlar babam için malulen emekliliğe başvurduk.Heyete girmişti 2gün önce.Bugün hastaden aradılar epikriz raporu gerekli dediler.Yaşadığımız şehirdeki doktor yakın ile sevk etmişti hastada yatmıştık 19 gün.Şimdi bu belgeyi ben nasıl alırım.
Bizzat hastaneye mi başvuru yapmak gerekli yoksa telefondan istesek mail yoluyla gönderirler mi ?
Hastanın yanımızda olması gerekli mi?
Ne kadar sürede veriyorlar belgeyi?
Kusura bakmayın cok soru sordum kendim öğretmenim çalışıyorum ona göre ayarlayacagım işlerimi teşekkürler şimdiden

yorgun_64

Hastalık branşına göre (sizi heyete ilk sevkeden doktor) örneğin nörolojik bir sorun ise, hastanedeki doktorunuza gidip, yüksek ihtimal hazır olan epikriz raporunuzu alabilirsiniz, hazır değilse bile 3 dakikalık işi var, hastayı götürmenize gerek yok. (Bizim hastanede hastanın gelmesine ihtiyaç yok, yine de telefonla sorun)

Teşekkürler bilgi için..
Bizi sevk eden doktor suanda yasadıgımız ilde
Hastane yatısımız başka il...yatışla ilgili epikriZ istediler.oyüzden gidip yattığımız hastaneden almak mı gerekşyor yoksa telefonla maille olan bir şey mi

Yüzde kaç verilir?

Kroner arter hastalığı
Hipertansiyon
Diyabates mellitus tip 2
hipotroidi
Şizoaffektik bozukluk

Babamın heyetinde tanı yazan yerde bu hastalıklar yazıyor % lik belirtilmemiş
Neden acaba
Sizce emekli olabilir mi

Üst Alt