Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Bakanlığı'nda çalışıyorken %47 rapor aldım. Nasıl emekli olabilirim?

forester966

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
orman bakanlıgında calışmakta iken hastalıgımdan dolayı hastaneye sevk ettiler.%47.5 zihinsel davranişlsal bozukluk raporu verdiler
ben şimdi çalışmıyorum. vergi indirim belgemde yok. nasıl emekli olabilirim? ne yapacagım?
bi yol gözteriniz.

Memur musunuz yoksa işçi mi?
Şu anda raporlu musunuz?

işçiydim kadrolu şuan işşizim tazminatımı verdiler.

işçiyidim.şuan işsizim tazminatımı aldım.

----------

raporum yok.diger raporum var %47.5 kişilik boz.zihinsel/davranışsal

Sigortalı olduğunuz, priminizin yattığı ilk tarih?
Doğum tarihiniz?
Şu ana dek ödenen prim gün sayınız?

konuyu biraz daha açarmısın

şimdi benim bildiğim kadarıyla kişilik bozukluğu oranları gösteren tabloda vergi indirimi için alacağın özürlü raporunda geçerlimi konu biraz hasas sayın bülent beyin yönlendirdiği tabloyu bir incele özürlü raporu oranları tek yıldız çift yıldız ve üç yıldızla ayrı seçenekler var yıldızların içeriklerine bir bak nerde nasıl kullana bileceğin yazılı

işe giriş tarihi.. 15.05,1982 dogum tar..26,05,1966 toplam gün 8400 kazan topl.178,000 ytl sayın bülent bey.

----------

Hasankaraman;
valla ben bu konuyu bilmiyom.yıldız falan da yok sadece f 32 var yüzde 47.5 yazılı anti teşhis: antisosyal kişilik boz-agırstres tepkisi ve uyum bozuklugu F32 diyo. sürekli

F- Kişilik bozuklukları
1-Paranoid kişilik bozukluğu 30
2-Şizoid kişilik bozukluğu 30
3-Antisosyal kişilik bozukluğu 30
4-Duygusal yönden dengesiz kişilik bozukluğu (sınır kişilik bozukluğunu da içerir) 30
5-Narsistik kişilik bozukluğu 30
6-Şizotipal kişilik bozukluğu 30
7-Histriyonik kişilik bozukluğu 15
8-Obsesif Kompulsif kişilik bozukluğu 15
9-Çekingen kişilik bozukluğu 15
10-Bağımlı kişilik bozukluğu 15
Burdaki F- KİŞİLİK BOZUKLUĞU TAMAM BURDA PROBLEM YOK
BURDA YILDIZ YOK
3-Antisosyal kişilik bozukluğu 30 BURDAN ALMIŞIN

----------

ÖZÜRLÜLERE VERİLECEK Burdaki listeye bir bakarmısın

----------

agırstres tepkisi ve uyum bozuklugu bende bu maddeden %25 aldım demeki toplamı 48 çıkıyor agırstres tepkisi ve uyum bozuklugu bu tanı bir yıldızlı yani bir yıl sonra kontrol gerekli emekli olursun bi sorun yok

----------

3-Antisosyal kişilik bozukluğu 30
agırstres tepkisi ve uyum bozuklugu %25
toplamı %48

teşekkür ederim.ankaraya bu hafta gitti.vergi ind.kagıdı ne zaman gelir. bide orada düşürma falan yaparlarmı.

Ankara'da oranları düşürmeleri mümkün. Ama yeni raporları düşürmezler bence. Bekleyip görmekten başka yol yok....

sayın bey yukarıda bilgiler ışıgında ne kadar maaş baglanır.8400 gün,178,000 kazanç toplamı. 1982 yılı giriş kamudan.saygılarımla

Ünal bey, maaşın ne kadar olacağını bilemiyorum.
Vergi indirim hakkını elde ettiniz mi? Yani siz vergi indirim hakkı için defterdarlığa mı başvurdunuz yoksa emeklilik için sgk'na mı?

defderdarlıga başvurdum ankaraya gitti. takriben 1 ay sonra gelir dediler

Bir sorun olmadan vergi indirim hakkı elde edip emekli olabileceğinizi düşünüyorum.

pardon ben direk sgk ya başvursaydım.yani vergi ind.hakkı almadan emekli olamazmıydım.27 yıl ssk var 8000 günüm var.kamuda bi cevaplarsanız sevinirim.5510 s.k 28 md.ne göre

Defterdarlığa başvurup vergi indirim hakkı elde etmeden sakatlıktan dolayı erken emekli olmanız mümkün değildi

ya benim rapor geri geldi yeniden hastaneye sevki istenmektedir.diyo nedir bu

Raordaki bir ibareyi eksik bulmuşturlar. Hastaneye gidip onu tamamlamanız gerek. Tamamladığınızda süreç kaldığı yerden işlemeye devam edecek...

Evet eksiklikler giderildikten sonra tekrar Ankaraya gidecek

2007 de değişenözürlü verilen rapor oranı paranoid psikoza %50 oranla emeklioldum 2008de

bu eksikligi epikriz raporuyla tamamlıyorlar.ve yeniden ankaraya gidecek.yani diyecegim yeni bir rapor çıkartmıyacakmışiz.hastane öyle diyo

epikriz raporunu aldım ve yine ankaranın yolounu tuttu evrak....

7995 gün 170.000 kazanç topl. 1557.00 tl maaş baglandı bilgilerinize

Üst Alt