Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü,Bölge ve İşletme Müdürlüklerindeki Aday Memurların Semineri..

uNiQuE_54

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
3
2010 Yılında Orman Genel Müdürlüğünce yapılan sınav ile Orman Bölge Müdürlüklerinde ve Orman İşletme Müdürlüklerinde işe başlayan Özürlü Memur ve Bilgisayar işletmenlerine;

2011 yılı Göreve Hazırlama Eğitimi Daima Hotels’de (Kiriş-Kemer/Antalya ) 05-14 Aralık 2011 tarihleri arasında yapılacaktır.
Gerekli Bilgiyi OGM - Orman Genel Mdrl Sitesinde görebirsiniz ..bi kaç gün içindede ilgili memurlara tebliğ edilecektir.

Benden Başka kimler katılacak bakalım :)

senden başka çıkmaz sanırım.. memur olan uğramıyor sitelere.. orda tanışrsın artık.. seminer olanakları da güzelmiş.. iyi tatiller.

Sanırım dediğin gibi .. Sağol Teşekkürler ayrıca :)

Unique hayırlı olsun 2010 yılındaki seminere ben de katılmıştım:O da kemer kirişteydi.Ankara Ogm deyim ben.Güzel oluyor. Kirişten otelin önünden dolmuşa binip kemer e gidebilirsin :)

Memnun oldum Arkadaşım Bende Sakaryada Orman İşletmedeyim ..Denedim güzel diyorsun yani ee bakalım bizde görcez artık ..peki Biraz ön bilgi verebilirmisin orada neler yapılacak hangi konular felan,yapılması ve gezilmesi gereken yerler misali ;)

Birimlere göre ayrı salonlarda eğitimler oluyor.Ayrıca kitaplarda dağıtıyorlar.(Ben mühendisim bizde öyleydi yani).Her dalda o konuya hakim konuşmacılar anlatıyorlar diyelim (artık ders kelimesini kullanmıyorum :)) Yemek içmek açık büfe bedava. Seminer sonunda test usulü sınav da yapıyorlar.Ne kadar sıkı olacak falan deselerde millet ortaklaşa gteçiyor.Yani sorun olmaz.Amaç tanışmak. Oteli tam hatırlamıyorum aynımı. Bizimkinde disco falan vardı ordada eğlence vaar yani.Ama o kadar gitmişkken dediğim gibi dolmuşla kemer e bir inin merkez de dükkanlar falan var.Heykelin önünde foto çeektirmiştik ey gidi :) Bu arada sakaryada araştırdınmı ordan başka gidenlerde olur.Ben burda bulmuştum bi arkadaş ,orda da tanışmıştık.Üç kişi kemere gidip gezmiştik.Haydi kolay gelsin...

Gayet güzel anlatmışsın teşekkürler öncelikle,ayrıca güzel bir anı'nı gözlerinin önüne sermiş oldum sanırım :)..Dediğin gibi fırsat olursa elbette ki olur heralde gezeriz gitmişken tabikide burdan bizim işletmedende var arkadaşlar sakaryadanda 24 kişi ve toplamda baya kalabalık olcak toplam 466 kişimiş yani..Ayarlanan oteldede var disko felan muhtemelen aynı oteldir diye tahmin ediyorum.Dediğin gibi amaç tanışmak kaynaşmak lakin sınavı nasıl olur zormu kolaymı? kafaya takmaya heycan yapmaya gerek varmı? Zengin tecrübelerinden faydalanmak isterim ;)

Sınavı fazla takma derim. Evet bilgi soruları oluyor ama dediğim gibi yardımlaşma yeterli düzeyde olur.Kimse sınıfta kalmıyo :D

Çok Teşekkürler..Peki Son bir soru daha ..Asaletler nezaman onaylanır sence tahminen eğitimden sonra yapılırmı yoksa eğitim sonrasında staj süreside olurmu sence ? mesela sizinki nasıl olmuştu?

Asalet seminerden sonra hemen olmuyor.Tam hatırlamıyorum ama asalet için birkaç ay beklemiştim gibi aklımda kalmış...

Merhaba Şerife Memnun oldum :) ..Elbette öğreneceğimiz şeyler olacakdır ve iyiki gelmişizde deriz diye tahmin ediyorum..Güzel bir yere benziyor gerçi biraz uzak sayılırızda biz gece yolculuğu olur bizimkisi sabahın köründe antalya semalarında oluruz :) umarım iyi geçer bakayım bi kız bulursam yönlendiririm size ;)

Arkadaşlar tayin olan var mı acaba yada asaleti tasdiklenen lütfen bir duyum alınca haberdar olalim

Üst Alt