Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışan özürlü kadrosundaki daimi işçiler..?

YAKUP_02

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
İyi akşamlar arkadaşlar.

Ben OGM'de engelli kadrosunda daimi vasıflı işçi olarak çalışıyorum. 2009'da işe girdim yevmiyemizi 25 tl'den başlattılar.
Temmuz 2010'da mevsimlik işçi aldılar normal kadrodan. Onların yevmiyelerini 32 tl'den başlattılar.

Demek oluyor ki özürlülere ikinci sınıf muamalesi yapılıyor. Tekniker talebinde bulunmuştu OGM. Biz de başvurduk tekniker olarak işe girmemize rağmen.

Benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa buraya yazsınlar yargı yoluyla hakkımızı arıyalım bu haksızlığın hesabını ogm'ye soralım

herkese slm
Arkadaşlar bende aynı şekilde aynı kurumda çalışmaktayım bu gerçekten büyük bir haksızlık özürlürlüler iş yapamaz mantığıyla yapılan bu işe dur diyeli..

Bende 2009 de başladım OGM de heralde aynı anda başladık, bildiğim kadarıyla bu günlerde sendika toplu sözleşme yapıyor, büyük ihtimal maaş düzeltmesi yapılacak ortalama 25 tl lik yevmiye 40 tl ye yükselecek. sözleşme bittiğinde bize böyle bişey yapılmazsa bende hesabını soralım derim..

Üst Alt