Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman genel müdürlüğü bünyesinde özürlü kadrosunda çalışan işçilerin tayini

YAKUP_02

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Orman genel müdürlüğü bünyesinde; özürlü kadrosunda çalışan işçi kardeşlerime tayin ile ilgili müjdeli bir haber vermek istiyorum.ogm işveren vekili ahmet aydın:

-bir defaya mahsus olmak üzere; özürlü işçilerin tayinlerini almak istedikleri yere tayin hakkı verilecektir. Bundan sonraki alımlar adrese dayalı olarak yapılacağından; tayin sıkıntısı olmaz.

bu haberi kahramanmaraş orman bölge müdürlüğünde çalışan isi şefi ali gölger bey ve adıyaman orman işletme müdürlüğü mutemeti erdal deniz bey'den aldım.
05.10.2010 tarihinde mersin'deki seminerde ogm işveren şube müdürü vekili sayın ahmet aydın beyefendi bizzat kendileri söylemiştir.inşallah en yakın zamanda ben dahil olmak üzere; özürlü işçi kardeşlerimiz istedikleri yere tayin yaptırırlar

allah hepimiz için hayırlı etsin.ilgililere duyurulur.

selam yakup kardeşim, bende orman genel müdürlüğünde çalışıyorum.aynı durum bendede oldu malesef.sürekli tedavi gördüğüm için işyerimin hastanelere yakın bir yere nakilimi istedim.gelen cevap kurumumuzda işçi açığı olduğu için uygun görülmedi diyor.böyle bir saçmalık hangi kurumda var.ben yaklaşık olarak 7-8 aydır uğraşıyorum ama çok zor gibi.memurlara tayin hakkı geliyoda kamuda çalışan işçilere neden tayin hakkı gelmiyor anlamış değilim

bu konuda bilgi paylaşımı yaparsak sevinirim.

Bu konu hakkinda bilgisi olan varsa sevinirim. Bende ogm de işçi kadrosundayim. Bölge içi tayin isteyebilirmiyim

Üst Alt