Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı başvurusu hakkında..?

shnmrtyrn

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
Ogm ye başvuran var mı arkadaşlar 24 tane işçi alıyolar ben bir tanesine başvurdum bakalım ne olacak.Benim asıl sormak istediğim şey az önce facebook da okudum birisi yorum yapmış ogm ye başvuranlar ekpss de 2. tercih hakkından yararlanamaz diyo ogm ye başvuru yapan bu konuyla bilgisi olan varmı ?

Eğer işe alınırsan veya işe alınıp gitmezsen 2016 ekpss puanıyla bir daha tercih yapamazsın

Puanın yanar

@Suqer ben az önce dpb yi aradım ikisinin farklı olduğunu söylediler biri engelli işçi diğeri ekpss engelli memur ataması, tercih yapabilirsiniz dediler yani sen bu bilgiyi nerden aldın yine aklım karıştı şimdi?
Suqer işe başvurup alınmazsam tercih hakkım yine de yanıyo mu ?

ekpss puanıyla atanman yapıldığı zaman bir saha tercih hakkı olmadığını biliyorum demek yanlış biliyomuşum DPB öyle dediyse onun söylediği doğrudur kusura bakma

işkur aracılığı ile işçi kadrosu ayrı ösym aracılığı ekpss ile atama ayrı dır arkadaşlar.Eğer işkur ile işe alınırsan veya işe alınıp gitmezsen 2016 ekpss puanıyla bir daha tercih yapamazsın diye bir yanlış bilgi vermeyin. Tabi ki de ekpss 2016/2 ile başvuruda yapabilirsin.Böyle bir uygulama yok...

Arkadaşlar iş başvurusunu yapacaklar tercih etiğiniz ilde engelli açığı varsa ki olmasa almazlar başka bir ile nakil yok yani ogm deki kadrolar çakılı.Eğer ben tercih edilen ilde çalışırım derseniz başvurun yoksa ne kimsenin hakkını gasp edin ne de boşa rezillik çekin.

aynı konuyu bende açmıstım EKPSS lisans puan 82,57 sıralamam 1287 falan atanamadım 2016 da lisans kadrosu çok azdı 2017 dede az olur diye OGM ye işçi kadrosuna başvurdum memleketim oldugu için (iktisat mezunuyum OGM de bana açılan tek kadro diger orman işçileri yani vasıfsız iş ekpss istemiyor ilkokul-lisans herkes başvurabiliyor) zaten bana çıkma ihtimali milli piyangonun bana çıkmasıyla aynı oranda hemen hemen milli piyango şans işi OGM de memurluk şanstan da öte şu ana kadar baktım 8000 kişi ilanı görüntülemiş ilan daha 1 hafta yayında en az bi on bin kişi başvurur(zaten ekpss ve diploma istemiyor) bu on bin kişi içinden kurayla 3 kişi içine girecemde bu üç kişi sözlü mülakata girecekte beni seçecekler vay anam vay(milli piyangoyu tutturma ihtimalim daha fazla en azından onda sözlü mülakatta senin durumun 3-5 kişinin iki dudagı arasında degil) maaşlar bildigin memur maaşı 2600-2700 den başlar ama ne iş yapılacagı muamma amelelik yani haa şunuda söylüyüm bir mucize olurda bana çıkarsa üniversite mezunuyum falan demem giderim özel sektörde masa başıyımda ne oluyor ön muhasebe maaş 1500 TL onuda alamıyoz bile dogru düzgün şirket battı batacak.EKPSS tercih işine gelirsek bu kadrolar işçi kadrosu oldugu için EKPSS de kesinlikle alanından tercih yapabiliriz (tabi açılırsa ben iktisat mezunuyum) ama 4001 lerden şüpheliyim %99 onada yaparız mantıken düşünürsek biri memur kadrosu biri işçi farklı şeyler.

Merhaba Arkadaşlar

Evet Orman Genel Müdürlüğüne bir tek hakkınız bulunmaktadır.Başvuru yaparken bir başvuru yapabiliyorsun Peki ücretleri ne kadardır bilen arkadaşlar varmı acaba.

geçenlerde İŞKUR aracılığı ile yayınlanan Muğla orman Genel Müdürlüğüne başvuran arkadaşlarımız oldumu..
Mesela ben Torna işçisi olarak başvuru yaptım 1 Kamu personeli alımı olacakmış Lise ve dengi okul istiyordu bende Torna tesviye bölümü mezunu olduğumdan dolayı başvuru yapdım..

Arkadaşlar Muğla'da Büro Memuru departmanı için mülakata çağlırıyormuşun.Acaba bu mülakat sözlü şekilşdemi yoksa sınav şeklinde mi oluyor bilgisi olan var mı?

Bu sonuçlar açıklandığına göre Torna tezgahı işçisi olan alındımı...

Üst Alt