Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü'nde çalışan sözleşmeli memurun özlük hakları nelerdir?

black bishop

Aktif Üye
Konular
65
Reaksiyonlar
21
Merhaba arkadaşlar bir konu hakkında görüşünüze ihtiyacım var.
Orman genel müdürlüğü lise mezunu engelli büro memuru alımı yapacak muhtemelen sözleşmeli memur olucaktır.
merak ettiğim sosyal olanakları nasıldır maaşı nekadar olur ? aramızda bu kurumda söylediğim koşullarda çalışan var ise bilgilendirebilirmi ?

alacakları 1 kişi 2 kişi milyolarca engelli başvuru yapıyor lotodan totodan para çıkması gibi birşey....

Bilecik'ten başvuru yapan var mı bende onu merak ettim.

Ben orman genel mudurlugunde memurum dıger kurumlara gore calısma kosulları yogun ve agır ozelıkle seflerın ısı orman muhafaza memurların işi sıkıntı yangın cıktıgı zaman alanda olmak zorundasın pek tatıl yapamıyorlar ama sen buro elemanı olcaksan tatıl gunlerın felan sıkıntı olmaz ama dıger kurumlar gıbı degıl ısler detaylı bende masabası calsııyorum cok degısık ısler var artı bıde programına gelen işlerlede ılgılenmen lazım. Severek yapabılcegın işse tercıh et.Ben zamanla sevdım ama üretken olman lazım stabıl yaptıgın ısler oldugu gıbı yeni işlerde cıkıyor :)

Son düzenleme:
@black bishop yanlış bakmışsınız sözleşmeli memur değil daimi işçi alımı bilmeden yorum yapmayın. Büroda çalıştırılır daimi işçi maaşları da iyi

Kamuda daimi işçi pozisyonunda çalışan büro memurları 4-D kapsamına giriyormuş. Ancak bununla ilgili sağlıklı bir bilgi kaynağı bulamıyorum.

@kenan91 bulsanız ne fark eder kamuda daimi işçi olarak çalışıyor olacaksın bütün haklarınız aynı. Hatta abartmış olmayın çoğu şeylerde daha iyi maaş olarak da iyi durumda. He normal işçi olsan belki zor olabilir ama zaten dairede evrak işi yapacaksınız normal memur dan bi farkı yok

belediyede çalışıyorum . sosyal imkanları belediyeden daha iyi olacağı düşüncesindeyim..

O kadarını bilmiyorum ama normal işçilerle aynıdır sanırım. Bence belediyenin imkanları daha fazladır diye düşünüyorum

pro_license aga ormanda çalış görürsün ormanın işi çok detaylı madeninden tut suç zabıtana kadar tapulu kesiminden tut istihkaklarina kadar harcirahlarindan tut odun dışı ürünlerine kadar daha sayamadığım bi ton iş var ve bunlar ayrıntılı defter takibi 10 tane defter var. ve kullandığın elektronik programda çeşitli cetvelleri isteyebiliyorlar. İş yükü çok olmasını istemiyorsa sağlıkta çalışsın iki üç değişik iş yapıyorlar. Biz kırtasiye ihtiyacımızı bile evrakla belgeliyoz.

cok tesekkur ederim . ben bide orman bolgeye gecmeye calisiyodum :)))

Adam bir ilçede belediyede memur bu ilana başvurmuş. Biz 2 yıldır işsiziz işe girersek ekpss'ye girmeyelim başkasının hakkını gasp etmeyelim diye düşünüyoruz.

Üst Alt