Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orman Genel Müdürlüğü'ndeki düz memur ne iş yapar?

siradan1

Üye
Konular
21
Reaksiyonlar
0
Orman Genel Müdürlüğü'ne atanan engelli düz memur ne iş yapar?

Özellikle arkadaşıma sordum orman muhafaza memuru ormanı korur denetler dedi ...

desperado

yani demek istediğim şu ben

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MEMUR (SİNOP / AYANCIK - Taşra) 6 0 76,67753 78,34950

bu yeri tercih ettim ben şimdi Orman muhafaza memuru mu olacağım yoksa masa başı iş mi yapacağım

Kardeşim seni ne olarak alıyor aldığı branş olarak orman muhafaza memuru yazıyor yoksa gih sınıfı yazıyor düz memur olarakmi gösteriyor tercihlerde

Kardeşim seni düz memur olarak alıyor eğer orman muhafaza memuru olarak alsaydı yazardı gih sınıfı ise seni düz memur olarak alıyordur

Orman muhafaza memuru ayrı bir branş sizinki bildiğimiz GİH sınıfı memur.

Sevgili Siradan ; Ben orman genel müdürlüğü taşra teşkilatndan emekli oldum.(Antalya) Sanırım siz Sinop-Ayancık Orman işletme müdürlüğüne atanmışsınız.Çok da iyi yapmışsınız.

Müdürlük emrine memur olarak atanan kişiyi,işletme müdürü ihtiyaç olan servise görevlendirir.Bunlar Muhasebe servisi,personel servisi,santral veya daha başka masa başı işler olur.nereye görev verirse versin Orman işletme müdürlükleri çok rahattır.

Ayrıca fazla sıkıcı olmayıp serbestir.yani kısacası diğer kurumlardan daha çok rahattır.Bence çok iyi seçim yapmışşın.hayırlı olsun.
tayin konusunda da fazla sıkıntı çıkmaz.

Arkadaşlar orman genel müdürlüğüne engelli idari büro elemanı olarak mülakatı kazandım o kurumda engelli personel olarak çalisanlar deneyimlerini paylasabilir misiniz ?

ben sorduğumda çok yoğundur demişlerdi bu konuyu görmemişim :(

Bulunduğunuz il ilçeye göre yoğunluk değişir tabi bir de bölümünüze göre ama bi adliye, sgk, nüfus gibi kurumlarla kıyaslama yaparsak ogm daha sakindir daha kolaydır
artısı yangın mesai ücreti altında yılın 8 ayı ek bi geliriniz olur çok fazla vatandaşla iç içe değilsiniz
eksileri orman mühendisi olmayanlar yükselme şansı yoktur biraz da askeri düzen vardır biraz azar işiteceklerini göz önüne alsınlar...
13 yıldır ogm de çalışıyorum bildiğim kadar cevaplarım arkadaşlar

:D Düz memursa "düzgün" işler yapar ; diğer memurlar gibi...

Arkadaşlar merhabalar orman genel müdürlüğünün yaptığı en son alımda daimi işçi olarak kabul edildim 31.05.2023 de açıklandı sonuçlar ama o tarihten itibaren başka hiç bir bilgi edinemedim güvenlik soruşturması var dendi sadece arayacaklarını söylediler bu süreç nasıl işliyor bilen var mı aranızda yada son alımda ogm ye giren arkadaşlarımız var mı

Sizin dediğiniz süreç biraz geç işliyor kurum olarak bizde de var başlayacak olan yeni personel önce kura sonra mülakat yapıldı ama hala başlamadılar biraz uzun oluyor bence rahat olun ara sıra atandığınız müdürlüğün personel işleri ile görüşüp bilgi alabilirsiniz

Peki büro işcileri kurumda ne iş yapıyor bilginiz var mı

Evrak dosyalama bilgisayar yazışmaları excel ve word formatında çalışıyorsunuz klasik eski dille katip mutemet diyelim
alıştıktan sonra çok zorlanacağınızı sanmam alışma döneminiz uzun sürmez diye düşünüyorum...

Anladım teşekkür ederim kimsi diyor danışma santral vesaireye gönderilir diye de bilemedim

santral olabilir ben ilk 2 yıl santral çalışmıştım rahat olur genelde santralde

Üst Alt