Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta depresif nöbet için engelli rapor oranı veriliyor mu?

efulim1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Standart Orta depresif nöbet
07.09.2020 günü acile başvurmam neticesinde ambulans ile beni psikyatri servisine sevk ettiler burada 11 gün yatışım oldu 15 gün istirahat verdiler akabinde 20 gün istirahat verdiler daha sonra 10 gün isitrahat verdiler toplam 45 gün istirahatim mevcut 2021 martın 7 sine 6 aylık tedavim doluyor her ay ilaç tedavim oldu ve devam ediyor sormak istediğim engelli raporu almak için basvuru yaptığımda engel oranı alabilirmym

Öncelikle çok geçmiş olsun size evt alırsınuız ama yüzde 20 diye biliyorum bu oran da yetmez size tabi yine araştırın bunu en iyi doktor söyler size çünkü değişti puanlar doktor söylemişti ama 20 diye biliyorum kardeşim

Altı ay içinde zor aksanda %20 yi geçmez ilaveten hastalığın varsa baltazar formülü ile 40 puana tamamlaman gerekir.2019 günce özürlülük cetvelinde sans konulan tanının kod numara si ile ortalama verilen puanı göre bilirsin en doğru tensiz puan cetveli olur

Bı yakınım 2020 Mart ayında yineleyen depresif bozukluk tan 40 aldı.Doktor daha iyi bilir.

Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim özür oranı cetvelinde %40 diye biliyorum ama
Kroner arter hastalığım var minimum 10 puan ordan
Arteriyel hipertansiyon eko cektirdim eko sonucunda sol ventrikül hipertorofisi çıktı %20 ordan
Hiperlipidemi var buna oran verilmiyor diye biliyorum
Bel ve boyun fıtığım var bunlarada %10 verilse minimum
Huzursuz bacak sendromum var %10
Uyku apnesi hafif osas %5 burdan herhalde %40 ı geçerim diye düşünüyorum ama bu benim hesabım dr lr ne verir bilmiyorum

Üst Alt