Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta derece isitme kaybi ile hangi cihazı kullanmalıyım?

Tirza84

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba.öğretmenlik yapıyorum.hava;sol 50db,sağ 52 db.kemik;48 db sol,43 sağ.ayirt etme;sol %80,sağ %76.konusmayi alma sol;35db sağ40db.test sonuclarim bunlar.odyolog siemens cieloyu onerdi. sizce bana uyan hangi cihazlari kullanmaliyim.kulak içi ve kulak arkasi hangisi daha iyi olur.çıkış gucu kac olmali geri kalan isitme hucreleri zarar gormemesi icin
Simdi ben cihaz

2 programlı bana uyar dendi.isitme kaybim 50 gibi oldugu icin cihazin da 50 db artirilarak mi kullanicam.

Kulak ici daha mi iyi sizce

cielo senin hafif isitme kaybina cok gelir. kulak ici cihazlar tam senin isitmene gore. oticon ve resound oneririm size. deneyin.

Tesekkurler shukufe.oticon hangi modeli sence.oticn sumo falan...

Yani cielo kullanirsam kulaklar daha mı kötü olur

İsitme kaybim 50 civari oldugu icin alicam cihaz sesi 50 db mi yukseltecek

kanal içi iyi gelir size 50 db orta kayıp olduğu olduğu için kaybı tamamen kaldırır

Kulak arkasi daha iyi gizlendigi icin ve saclarimda uzun oldugu icin tavsiye eder misiniz

Kulak ici belli oluyor da cok onun icin klak arkasi alsam

Resound dot 20 de övülüyor çok bana uyar mı

Bu sitede odymetristlerle nasil baglanti kurabilirim acaba saoln yardimlariniz icin

Üst Alt