Merhaba.
Ehliyet almak istedim, yönetmelik değişti dediler.
1- Aile hekimine gittim uzman tabibe (KBB) yolladı kilo fazlalığından dolayı.
2- KBB Nörolojiye yolladı, Nöroloji 1 sene sonraya gün verdi.
3- Özel hastaneye gittim Göğüs bölümü uyku testine soktu.
4- Uyku testinde orta derecede uyku apnesi çıktı (28,6 AHI)
5- Tekrar CPAP cihazıyla teste girmem gerektiğini söylediler, param olmadığı için girmedim. Elimdeki raporla devlet hastanesi KBB uzmanına gittim.
6- KBB uzmanı sürücü komisyonuna sevki uygundur yazdı.
7- İl sağlık müdürlüğüne gittim, uyku testiyle beraber evraklarımı aldılar ay sonunda komisyona gireceğim.
Yaşadıklarım bu şekilde. Herhangi bir tedavi başlatmadım, cpap cihazıyla teste de girmedim. Orta derecede uyku apnesiyle sürücü komisyonuna gideceğim. Kimsenin bilgisi yok ne olacağından ne doktorlar, ne sürücü kursu, ne sağlık müdürlüğü ne olacağını bilmiyor ve yol göstermiyor.
Benim durumumda olup ehliyet alabilen oldu mu? Bilgisi olan varsa komisyona çıkmadan önce yapmam gereken birşey var mı veya komisyonda durum ne olur bilgi verirse çok sevinirim.
Ehliyet almak istedim, yönetmelik değişti dediler.
1- Aile hekimine gittim uzman tabibe (KBB) yolladı kilo fazlalığından dolayı.
2- KBB Nörolojiye yolladı, Nöroloji 1 sene sonraya gün verdi.
3- Özel hastaneye gittim Göğüs bölümü uyku testine soktu.
4- Uyku testinde orta derecede uyku apnesi çıktı (28,6 AHI)
5- Tekrar CPAP cihazıyla teste girmem gerektiğini söylediler, param olmadığı için girmedim. Elimdeki raporla devlet hastanesi KBB uzmanına gittim.
6- KBB uzmanı sürücü komisyonuna sevki uygundur yazdı.
7- İl sağlık müdürlüğüne gittim, uyku testiyle beraber evraklarımı aldılar ay sonunda komisyona gireceğim.
Yaşadıklarım bu şekilde. Herhangi bir tedavi başlatmadım, cpap cihazıyla teste de girmedim. Orta derecede uyku apnesiyle sürücü komisyonuna gideceğim. Kimsenin bilgisi yok ne olacağından ne doktorlar, ne sürücü kursu, ne sağlık müdürlüğü ne olacağını bilmiyor ve yol göstermiyor.
Benim durumumda olup ehliyet alabilen oldu mu? Bilgisi olan varsa komisyona çıkmadan önce yapmam gereken birşey var mı veya komisyonda durum ne olur bilgi verirse çok sevinirim.