selamlar öncelikle.
sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
askerlik yoklama eriyim şuanda. ve tecilimi bozdururken kulaklarımda duymada sorunuım old. söyledim ve beni askeri hastaneye sevkettiler. ve beni kulak ölçüümüm için eskişehir askeri hastaneye gönderdiler ve ölçümlerimi gerçekleştirdiler. sonuç ;
*ilk ölçümde
Saf Ses Ortalaması:
hava-Sağ: 50 dB - kemik-33 db
hava-Sol : 53 dB - kemik -33 db
*ikinci ölçümde (aynı anda arka arkaya ölçüm yapıldı)
Saf Ses Ortalaması:
hava-Sağ: 50 dB - kemik-35 db
hava-Sol : 50 dB - kemik -35 db
ve doktor sevk kağıdıma ''ORTA DERECEDE DUYMA KAYBI'' diye not aldı.
şimdi kendi yaşadığım ildeki askeri hastaneye getirdim evraklarıımı. salı günü kurul a gireceğim. sizce sonuç ne olur. lütfen cevap bekliyorum. yardımcı olursanız çok mutlu olucam. askeriyede soruyorum görevlilere birisi çürük alırsın diyor, birisi almaz diyor. kafa iyice karıştı
sizlere bir sorunumdan bahsetmek istiyorum.
askerlik yoklama eriyim şuanda. ve tecilimi bozdururken kulaklarımda duymada sorunuım old. söyledim ve beni askeri hastaneye sevkettiler. ve beni kulak ölçüümüm için eskişehir askeri hastaneye gönderdiler ve ölçümlerimi gerçekleştirdiler. sonuç ;
*ilk ölçümde
Saf Ses Ortalaması:
hava-Sağ: 50 dB - kemik-33 db
hava-Sol : 53 dB - kemik -33 db
*ikinci ölçümde (aynı anda arka arkaya ölçüm yapıldı)
Saf Ses Ortalaması:
hava-Sağ: 50 dB - kemik-35 db
hava-Sol : 50 dB - kemik -35 db
ve doktor sevk kağıdıma ''ORTA DERECEDE DUYMA KAYBI'' diye not aldı.
şimdi kendi yaşadığım ildeki askeri hastaneye getirdim evraklarıımı. salı günü kurul a gireceğim. sizce sonuç ne olur. lütfen cevap bekliyorum. yardımcı olursanız çok mutlu olucam. askeriyede soruyorum görevlilere birisi çürük alırsın diyor, birisi almaz diyor. kafa iyice karıştı