Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta kulak iltihabını kurutamadım. Ne olacak bu halim?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
ne yaptıysamyıllardır kurutamadım bu iltihabı...nolucak bu halin bilimiyorum..
iki kulaktanda ameliyat oldum temizlendi tekrar başladı..damla antibiyotik geçiriyor 10 gün sonra tekrar....

mutlaka bir çözümünü bulmam gerek bunun...

iltihabı kuruttuğunu öğrendim çörek otu tohumun başladım bugün bir tatlıkaşığı çiğneyip yutucam 6 ay devam etmem gerek...

çınlamam var.işitme kaybım var.ilhitabım var...of ya....

hastalıklar kronikleşince tedaviler oldukça uzun ve külfetli , geçmiş olsun , şifalar , umarım iyi ve yeni bilgilerden ,( tedavilerden demek istedim )haberdar bir hekiminiz vardır

Şu sorulara cevap verirseniz belki yardımcı olabilirim:
Nerde yaşıyorsunuz?
Tedavi için hangi doktora gidiyorsunuz?
İşitme cihazı kullanıyor musunuz?

ısıtme cıhazlarının kalıpsız olanlarını kullan dıyoruz paran cok kıymetlı
hıc denedınmı yada sesnın baslar ıyımı basları dusuk olanlara ıyı gelmedıgını bılıyorum bu kalıp yerıne kullanılan domların

Konuyla alakasız olacak ama ben şey soracağım 16 kanallı cihazla 4 kanallı chaz arasında ne fark var

serdar 16 kanallı cıhazda sesler ıslevler guzeldırde sımdıkı ayar yapanlara gore degıl ugrasmak ıstemıyorlar mouseyı alır 3 5 tık yallah ver parayı
4 kanallı cıhazlar ıslev bakımından seslerın cesıdı bakımından fakırdır ama sımdıkı ayarlayıcıların sabrına ancak bunlar oluyor benım gozlemım

bende 4 kanallı cihaz yaptıracağım o zaman iyi ayarlatmak gerekiyor desene

serdar hangi işitme cihazını kullanıyorsun

izmirde en güvenilir işitme cihazı satan yer arıyorum acaba yardımcı olurmusunuz

Starkey 4 kanallı kulak içi digital kullanıyorum earnetin aynı modelini buldum araştır derim birazda pazarlık yap Allah yardımcın olsun ne diyeyim

Konuyu başka bir başlık altına alabilirseniz, tartışalım..

merhaba serdar.bildiğim kadarıyla, işitme cihazlarında kanal sayısı arttıkça ses çeşitliliği artıyor.yani cihaz detaylı sesler veriyor.tabi cihazın verdiği bu detaylı sesleri duymak için kulağın da duyarlı olması gerekiyor.mesela 16 kanallı bir cihaz 4 kanallı bir cihaza göre daha çok ses çeşidi verir.4 kanallı ile duyamadığımız hışırtıları,tınıları,hassas sesleri yakalar.bu noktada shukufe'nin dediği gibi uzman ve sabırlı bir odyolog'da çok önemli.sabırla dikkatle ince ayarları yapması gerekir.ama işitme kaybın ileri derece ise bence pek gerek yok.fiyatlarıda yüksek olur.
doğru anlatabildim mi mehmet akşit hocam?

Hangı kbb hastanesıne gıdeyım

ne yaptiysam olmadi.ameliyat oldum 99 senesinde.antibiyotik.damla.hacamat.corekotu vs...kronik orta kulak iltihabi geciyor 10 gun sonra yine okuyor.simdi yine balikesirdeki drmgitti.yalvardim artik geri gelmeyecek sekilde bu iltihabi kurutmak istiyorum dedim.mr cekil bakayim dedi.15 gun sonra raporu goturecem.universiteye gittim.yrd.doc olan dr.senin hastalik ilac kullandiginda gizleniyor o an iltihap bitmis saniyon sonra tekrar aktif oluyor dedi.zarlar delik cinlama asiri cok.evet nereye gideyim.gidersem faydasi olurmu.teknolojisi ve iltihabi tamamen gecirecek yer onerirmisinizmekol.entro.efes gibi yerler nasildir

doktorun antıbıotık tedavısıne harfıyyen rıayet edıyormusun
saatınde mg sının aynısını kullanmak lazım bıde doktor kac gun dıyorsa oyle kullanıyormusun
bıde kalıplı cıhaz kullanıyorsunuz buda ıltıhap olmasına vesıle sızler gıbısı ıcın
ankara kent hastanesınde olmustum ben levent sennaroglu yapmıstı koleastotam amelıyatımı
hastane cok ıyı ama ıste sgk anlasmalı olsada tabı ozel

Üst Alt