Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta öğretim düzeyinden kaç puan alırsam atanabilirim?

Anıl__

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
2 sene önceki sınavda 71 puan aldım atanamadım haliyle bu sınavda da çok umutlu değilim zaten ama merak ediyorum kaç puan lazım doğu batı fark etmez memur olarak atanmak istiyorum

Doğu Batı olmasını istiyorsan
ÇOK ALMAN GEREK AÇIKÇASI.
😁😁😁😁

Anıl__ "al sana ciddi cevap" daha önce sınava girmişsin atanamamışsın az çok kaç puan alanın atandığını öğrenmiş olman gerekir ilk 10 gir ilk tercihte atan

Batı genelde yüksek puanlarla kapattığı için 90 üzeri puan almak gerek doğu ise az puanla kapattığı için 80 ve üzeri puan almak lazım. Bu da demek oluyor ki artık atanmak için 80 90 ve üzeri puan almak gerek.

Ekpss Genel engelli ortaöğretim meslekleri..?

ekpss genel engel ortaöğretim sınavına gireceğim hangi meslekler olabiliyorum memurluk için ortalama kaç puan lazım

90 genelde garantilemeni sağlar ama sıralama önemli.

90 alırsın 4000 de olabilirsin mesela gerçi benim dediğim biraz spesifik. Sadece sıralaman önemli puandan önce sıralamayı hedeflemek lazım.

eskiyim ben

Evet puan kadar sıralama da önemli ama ben düz memurluk ya da hizmetli için dedim. Düzenli alım yapılan meslek varsa o konuda zaten puan kadar sıralama daha önemli oluyor.

lacivert21

Engelli KPSS özellikle Ortaöğretimde insanlar zaten düz memurluk veya hizmetli yani 2001 kadrosu kovalarlar.

Meslek Lisesi mezunu Ortaöğretim mezunlarını ayrı tutuyorum.

eskiyim ben

Evet öyle. Meslekten dolayı sıralaması ya da puanı az olanlar da düz memurluk ya da hizmetli seçebiliyor.

Üst Alt