meraba nasılsınız bana yardımcı olursanız cok teşekkur ederim
03,09,2013 tarhinde bursa sevket yılmaz hastanesine sevk edildim raporumu aldım raporumda yazanlarşunlar
klinik ve bulgular
göğüs hastalıkları,:KOAH (+).ventofor combi kullnıyor.sigara.40paket yılı.nefes darlığı(+).PA
Akciğer grafi:Amfizematöz+ sekel degişiklik.solunum sesleri azalmış.SFT-FEV1:1510 %54
FEV1/FEV2:%75.orta şiddetli kronik obstrüktif akçiğer hastalığı.
Kardiyoloji:Tani:hipertansiyon+sol ventrikül hipertrofisi Klass II.TA:130/70 mmHg . Ekg:Normal aks,sinüs ritminde,iskemi bulgusu yok. Eko:Sol ventrikül genişleme ve hipertrofisi. Sol atrial genişleme.EF %55.
Üroloji:Tedaviyle düzeltilebilen prostat hastalığı vardır.
TANI:Orta şiddetli kronik obstrüktif akciğer hastalığı
Hipertansiyon + sol ventrilül hipertofisi
Tedaviyle düzeltilebilen prostat hastalığı
bole raprumla %60 vermemişler ne yapmalıyım yuksek sağlık kurulunda incelenmesi için nasıl bi dilekçe yazmalıyım
03,09,2013 tarhinde bursa sevket yılmaz hastanesine sevk edildim raporumu aldım raporumda yazanlarşunlar
klinik ve bulgular
göğüs hastalıkları,:KOAH (+).ventofor combi kullnıyor.sigara.40paket yılı.nefes darlığı(+).PA
Akciğer grafi:Amfizematöz+ sekel degişiklik.solunum sesleri azalmış.SFT-FEV1:1510 %54
FEV1/FEV2:%75.orta şiddetli kronik obstrüktif akçiğer hastalığı.
Kardiyoloji:Tani:hipertansiyon+sol ventrikül hipertrofisi Klass II.TA:130/70 mmHg . Ekg:Normal aks,sinüs ritminde,iskemi bulgusu yok. Eko:Sol ventrikül genişleme ve hipertrofisi. Sol atrial genişleme.EF %55.
Üroloji:Tedaviyle düzeltilebilen prostat hastalığı vardır.
TANI:Orta şiddetli kronik obstrüktif akciğer hastalığı
Hipertansiyon + sol ventrilül hipertofisi
Tedaviyle düzeltilebilen prostat hastalığı
bole raprumla %60 vermemişler ne yapmalıyım yuksek sağlık kurulunda incelenmesi için nasıl bi dilekçe yazmalıyım