Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta şiddetli kronik obstrüktif akciğer hastalığı için emekliliğe yetecek oranda..?

saydo1989

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
meraba nasılsınız bana yardımcı olursanız cok teşekkur ederim

03,09,2013 tarhinde bursa sevket yılmaz hastanesine sevk edildim raporumu aldım raporumda yazanlarşunlar

klinik ve bulgular
göğüs hastalıkları,:KOAH (+).ventofor combi kullnıyor.sigara.40paket yılı.nefes darlığı(+).PA
Akciğer grafi:Amfizematöz+ sekel degişiklik.solunum sesleri azalmış.SFT-FEV1:1510 %54
FEV1/FEV2:%75.orta şiddetli kronik obstrüktif akçiğer hastalığı.
Kardiyoloji:Tani:hipertansiyon+sol ventrikül hipertrofisi Klass II.TA:130/70 mmHg . Ekg:Normal aks,sinüs ritminde,iskemi bulgusu yok. Eko:Sol ventrikül genişleme ve hipertrofisi. Sol atrial genişleme.EF %55.
Üroloji:Tedaviyle düzeltilebilen prostat hastalığı vardır.

TANI:Orta şiddetli kronik obstrüktif akciğer hastalığı
Hipertansiyon + sol ventrilül hipertofisi
Tedaviyle düzeltilebilen prostat hastalığı

bole raprumla %60 vermemişler ne yapmalıyım yuksek sağlık kurulunda incelenmesi için nasıl bi dilekçe yazmalıyım

İtiraz dilekçesi sigorta müdürlüğünde vardır zaten. Yeter ki maluliyet cetveli'Ne göre malul sayılacak derecede işgücü kaybınız olsun...

sizce bu rapora göre vermeleri gerekmez mi malulluk

İnanın bilemiyorum, bunu doktorunuza danışın bence. Onun görüşüne göre hareket edersiniz...

Üst Alt