Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Orta yaşlı birinini öss'ye girmesi..?

kirli-gugu

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba sevgili arkadaşlar;

1982 Doğumluyum. 2005 Yılında ki ÖSS ile Gazi Üniversitesi 4 Yıllık Makine kazandım ama maddi sıkıntılarımdan dolayı okuyamadım. Orta okul yıllarımdan bu yana hayalim Matematik Bilim adamı olmak vardı ve halen de bu hayalim devam ediyor. 2005 Yılında sadece tek sınav vardı o da ÖSS idi. Şimdi bir sürü Sınav ve puan değerleri çıkmış. Bu konuda Bilgim yok

Enerji Bakanlığı bünyesinde ki kamu kurumunda kadrolu işçi statüsünde çalışmaktayım. Ankarada Yaşamaktayım.

34 Yaşındayım ve Matematik mezunu olursam 40 yaşında olurum düşüncesindeyim. Sizce bu yaş durumum geç kalınmış bir hal midir? 40 yaşından sonra akademisyen olma durumu nedir? Yüksek lisans Doktora derken yaş 44 olur. Benim için en önemli soru Geç mi kaldım?

Soru ve sorularıma cevaplarınız ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

hiç bişey için geç değil. ve okumanın sonu yok. oku bence. hem keyifli öğrenci olmak güzeldir.

kirli-gugu

tabiki geç değil,
bi haber okumuştum motor tamir ustası bilmem kaç yaşında sınava girip tıp kazanmıştı..60 yaşında pratisyen hekim olmuştu sağlık ocağında.
adamın hayaliymiş doktor olmak.
ama o zamanın şartları izin vermemiş..adam orta okuldayken motor ustasının yanına çırak giriyor..
yıllar sonra 45 yaşında liseyi dışardan falan bitiriyor..derken öss hazırlanıyor..sınava giriyor tıp kazanıyor..bitiriyor,,60 yaşında pratisyen hekim oluyor sağlık ocağında..yanlış hatırlamıyorsam sivas ta yaşanmıştı..gazeteden okumuş ve vayyyy beee demiştim..hiç birşey için geç değil..

maksat niyettir niyetin varsa yaş mühim değildir...
doktorasını da yapacaksan hiçbir yaş geç değil...

Soru şu: nasıl okuyacaksın? Emekli olup da okuyabilirsiniz. Hem iş hem okul aşar adamı. Fakülte okumak hatta işçi iken bile çok zor. Memur statüsünde olmanızı hafifletici sebep sayarım ama işçi....

İmkanın varsa amir izin verecekse oku okuyabildiğin kadar. İşçilere amirleri genelde izin vermez diyebilirim.

Üst Alt