Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim 2061 makine branş sıralamasında ilk 35'de olup tercih yapmayan var mıdır?

ekpssmakina

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ortaöğretim makine 2061 alanında branş sıralamasında ilk 35 de olup tercih yapmayan ya da bu konu hakkında bilgisi olan var mı

Sanırım bu 2061 kodunda tek tercih yapan biziz :)

Siralamam 17deydi yanlis deyilsem 78 puan var
Senin kac puan var

Kardesım benım 77,68 sıram 46 senın sıralamanda bır hata var brans sıralamaya bakarken tum 6033 kodlar secilecek tekrar bır bak puanın 78 ıse benden ondesın tercıh yaptınmı yaptıysan tercıh etmedıklerın hangısı

sıralamamı bilmiyorum ama puanım 77,06 idi. 2061 den 2 tercih yaptım. istersen görüşelim

OguzZ'

benım puan 77,68 kardesim 46.sıradayım ben hepsını 2061 yazdım ama sansım dusuk sanırım sen ne dersin

Slm kac puan alirsak 2061 kodunda ataniriz tsk

çok fazla kişi yok gibi ya baksana buraya yazan3-5 kişi ben hatay maraş adana olarak yaptım tercihimi

Puan 70 30 tercihin hepsini teknisyen yaptım şansım olur mu

Kaç puan la yerlesilir tsk

slm bende 75 puanla 89. yum genelde doğu illerini yazdım hayırlısı olur inşallah

Arkadaşlar ilk 20 deki arkadaşlardan hiç ses yok tercih yapmadılar mi yoksa:)

bence onlar mutluluk içinde bizi takmıyorlar bile :D o yüzden buralarda yoklar

OguzZ'

Hazırlıklara başlamışlardır. :):)

Herkesin hakkında hayırlısı olur inşAllah.

serwol

aynen sonradan dökülürler sitelere biz de sadece bakarız güler miyiz ağlar mıyız bilmem:)

buraya yazan da yok iyice canım sıkıldı ne zaman açıklanacak sonuçlar yeter artık...

makineciler tercih yapan yapmayan yok mu

Üst Alt