Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim Alan Kodlarında Eksik var

mtunc52

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Daha önceki KPSS sınavı vs sınavların başvuru klavuzlarında yer alan ''2267 alan kodlu'' Kimya alanı dikkat ettim bu ömss de yoktu.Bunun için nereye başvurabilirz ekletmek için.Çünkü büyük bir yanlışlık yada eksiklik var.Benim okuduğum bölüm halen mezun veriyor ama neden klavuzda yok.Belkide bu yüzden girebileceğim kadrolara atanamadım Adamlar Laborantlık bölümünden eleman istemişler başvuran hiç olmamış aynı daldaki ismi alan kodlarında bulunmayan Kimya dan pekala istek olabilirdi.

onemlı bır konuya degınmıssın mtunc, bende teknık lıse kımya mezunuyum, laborant kadrolarını alan kodu uymadıgı ıcın secemedım. 5 kadrodan sadece bır tanesıne yerlestırme olmus. umarım bu ve benzerı durumlar ıcın gereklı duzenleme yapılır.

Ama dostum bu konuda birilerini uyarmalıyız sanırım değilmi ?.Yoksa bi daha ki seferde Kimya bölümünü yine yok sayacaklar ne saçma bişey bu ya.Belkide şimdi engelli Laborant memur bulamıyan kurumlar eşdeğer yada benzer bölüm olan kimyacı almak isticek ama ortada alan kodu yok.Ben bimer'e bu konuda mail attım bakalım nolcak.

Üst Alt