Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim bilişim teknolojilerinden EKPSS 2018'e girenler..?

aydünyavaz

Aktif Üye
Konular
633
Reaksiyonlar
363
Bilişim teknolojiler
ORTAÖĞRETİM GRUBUNDAN
EKPSS 2018 DE
KAÇ KADRO AÇILIR?

2016 DA KADRO AÇILMIŞMIYDI?
YADA AÇILDIYSA KAÇ KADRO AÇILDI?

Ekpss 2018 sınavı ortaöğretim grup 90 ve üzeri puan almak için kaç NET yapmak gerekli

Ortaöğretim den 90 ve üzeri puan
Almak için kaç net yapmamız
Gerekiyor?

Aramızda 90 ve üzeri puan alan varmı?

2018 ortaögretim bilişim teknolojileri alanından girenler burada buluşabilir miyiz?

merhabalar arkadaslar bizim bolumden olan arkadaslar puanlariniz ve siralamaniz kac paylasirsaniz fikir olusur bizde de ilk ben paylasiyorum herkes icin hayirlisi TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 16 6
Genel Kültür Testi 19 9
EKPSSP1 Puanı 78,63801
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 7369
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 59320

Ortaöğretim Bilişim teknoloji mezunları tek başlık

Arkadaşlar 2018 ortaögretim ekpss den kaç puan aldınız. Hangi kadroları tercih etmeliyiz sizce .

75 puanla atanabilirmiyim ?

Ekpss lise duzeyi puanim 75 bolumum web tasarim ve programlama mezunuyum atanabilirmiyim ?

73 puanla lise düzeyinden atanabilir miyim?

Bolumum bilişim teknolojileri alanı veri tabanı programcisiyim.

kardeş, biliyorum umutlanmak istiyorsun ama sana bu sorunun cevabını ösym başkanı bile veremez.
tercih zamanı gelirse kaç kadro açılacak. hangi kadrolarda ne kadar alım olacak görürsün.. hepimiz görürürüz.
73 ile belki atanabilirsin de ama yeri geliyor 83 ile 93 ile atanamayanlar var.
aralık ayını bekle. gönlünü ferah tut. tercih klavuzunu görmeden kimse sana kesin konuşamaz.

Siyah beyaz a

Benim bölümde bilişim teknolojileri dalı yok 6006 nitelik kodum 81.22 aldım branş sıralaması 10 senin kaç branş sıralaması

Üst Alt