Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim, lisans ve önlisans mezunu engelliler kura yöntemi ile atanacak

muhendis3232

Aktif Üye
Konular
79
Reaksiyonlar
55
ekpss iptal lise önlisans lisans herkes kurraya giricek!!!! bu haber şuan habertürkte 2 saattır alt yazı geçiyor !!! habertürkü bu hatasından dolayı özür dilemesi lazım!!!!!!!!!!!!

Saçmalık.Onca sene bin bir eziyetle boşuna mı okuduk? Hiç mi kafası basmaz böyle bir şeyin olamayacağına kimsenin?

habertürkü açın hala altyazı geçiyor çok sinirliyim !!!!!!!!!!!!!!!!! aradım haber doğru efendim diyor haberleri yok bugun çıkan yönetmeliği yanlış yorumlamışlar kesin!!!!!

Başbakandan acil müdahale bekliyorum yine geçen ki müdahalesi gibi fatih o yazıyı kaldırın :D

ben şuan tv izleyemiyorum ekpss diyormu yazıda unuttum :D

Bende gördüm. engelliler yönetmenliği değişmiş. hepsi kurayla. Bende özel mat hocası ile anlaşmıştım:(

MADDE 1- (1) Bu Yönetmeliğin amacı, merkezi olarak yapılacak engelli kamu personel seçme sınavına, kuraya, yerleştirme işlemlerine, engelli memur istihdamının takip ve denetimine, istatistiki bilgilerin temini ve engelli memur istihdamı ile ilgili diğer hususlara ilişkin esas ve usulleri belirlemektir

Zaten kura ile olacağı adamlar yazmış arkadaşlar neden yenimiş gibi görüyorsunuz ki?

sınavına da diyor ama ne haber

serkanmalkoc;

sorun haberi lisans önlisans bunlarında kurra çekecek gibi vermesi :D yoksa doğrumu yaw

MADDE 13- (1) Engelli adayların memur kadrolarına yerleştirilmelerinde EKPSS sonucu ve kura sonucu yerleştirme yöntemleri kullanılır.
a) Ortaöğretim, önlisans ve lisans mezunu engelli adayların memur kadrolarına yerleştirilmelerinde EKPSS’de alınan puanlar kullanılır.

herşey açıklamış özür dilerim herkesten yanlış bilgilendirdiğim için

HABERTURK uçmuş yaww ;) Yanlış haberdir.

Hay allahım. Heyecan yapmayın sakin olun bi.

Arkadaşlar Başvuru tarihi açıklanmış 24.02.2014 te başlayacak 07.03.2014 te bitecek bilginiz olsun...

Haberde okuduğum yazı söyleydi:
Engelliler lise onlisans ve lisanslar için kura denildi.

engeliler okulu sanırım evimin yanında var..zihinsel engelli öğrenciler var hep

İş okulları geçen sınavdada kura ile atanmıştı yanlış hatırlamıyorsam... kısaca pek bir değişiklik yok değişiklik artık işçi alımlarındada ekpss aranacak normal kpssden girenlerin önü kapanmış olacak yani devlet personele değil işçi bulma kurumuna bildirim yapan kurumlar artık ekpss isteme zorunda olayın özü bu en azından benim anladığım bu.

haftanın belirli günleri gidiyorlar normal okul gibi dersleri var son yılda da yoğunlukla staj yapıyorlar uyumlu, çalışma hayatına yatkın,,ileride iş hayatına atılabilecek tipler gidiyor

arkadslar ben anlamdım kuramı sınavmı hangısı dogrudur liseden gırıcem ben ??

yalan haberdir ben yoksa 1 yıldır boşunamı hazırlanıyom

Iş okulu meslek lısesı karşılgı gıbı bışey lıseye gıdemeyenlerıçın genelde zıhınsel engellıler için gecen sefer sınavla alınmışlar ama zaten kuraya katılım 50000/500 %1 i yerlestırıldı yanı kuraya katılanların, ılkokul ortaokul mezunları daha magdur olcak .bırde devlette onlara gore neiş var onu anlamadım...

Üst Alt