Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim [Lise] Hemşirelik Mezunları ve EKPSS..?

Jesterman

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
İyi günler ortaöğretimden hemşirelik mezunuyum muskuler distrofi rahatsılığım var daha önceden ortaöğretim veya lisanstran mezun olan hemşire ablam abim varmı çalışma şartları nasıl servislerde nisanda ilk defa e kpss sınavına giricem

Ortaöğretim hemşirelik mezunuyum

iyi günler ortaöğretim hemşirelik mezunuyum e-kpss sınavından 86 aldım sıralamam 700 atanma şansım nedir işk tercihlerden atanırmıyım

kardeş selam aleyküm bende ortaöğretim hemşirelik mezunuyum atandın mı acaba 86 puanla

önlisans olsa havada karada atanır ama lisede hemşirelik kadrosu açılmıyor normal memurluk onun içinde en az 90 almanız gerekiyor

EKPSS'ye giren lise mezunu hemşireler buraya

Arkadaşlar ilk önce herkese geçmiş olsun.Sınavda ne kadar basitde görünse eleyici sorularda vardı.ben lise mezunuyum hemşirelik mezunuyun .bizim bölümümde kaç kişi girdi bilen varmı ,kaç net yaptılar ?şimdiden teşşekkürler

Bende lise hemşirelik mezunuyum 41 netim var senin nasıl di

Acaba atamamiz olduktan sonra engel durumumuz sorun olur mu diye endişe ediyorum bilgisi olan varmı diz üstü protez kullanıyorum

merhaba arkadaşalr ekpss 2018 de
türkçe: 9-8d 4-5 y 2b
mat :13d 1y 1b
tarih:9d 2y 2b
cağrafya 4d 1y
anasaya: 6d
güncel:4d 1y 1b
bölümüm ortaöğretim( hemşirelik) sizce kaç puan alırım,ilk atamada olur mu?şimdiden teşeşkkürler

lise hemşirelikten kaç kişi girdi bilgisi olan varmı?

bide ekpss alımının zamanı ne zamn bilen varmı

Merhaba sizin ekpss 2018 netleriniz hangi bölümdeydi?sınava giren başka lise hemşire biliyormusunuz ?alımlar ne zaman olur?

sizin sorunuza gelecek olursak:hemşirelik mesleğine engel olacağını pek sanmam büyük ihtimal sizi masa başı yerlere verebilirler.zaten atamanız çıktıktan sora(atandığınız kurumun talebi ile herhalde) durum bildiri raporu alıyorsunuz orada yazar mesleğe dair bir engel varmı yokmu

Üst Alt