Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim seviyesinden kaç puanla atanabilirim?

fenerlimuhendis

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba. 2018 yılında yapılan sınava ortaöğretim düzeyinden girmiştim. Bu sene son kez tercihimi yaptım. 90,29 puan aldım ve tüm tercihlerde memur kadrolarını yazdım. Ancak şuana kadar atanamadım. Alanı/Dalı yok bazında 204. Yerleşen adayların dahil edilmediği senaryoda ise 68. sıradayım. Başvurduğum kurumların toplam 105 kişilik kontenjanı var. Atanabilir miyim?

Hocam tiki işaretleyince 68. işaretlemeyince 204. sıradayım. Sizce sebebi nedir?

şu sistem de atanmak lotodan totodan para çıkması gibi birşey..... fazla bel bağlamayın yani....

POYRAZ

Aynen katılıyorum poyraz kardeşim

İlk defa benimle hem fikir olan birini bulabildim 👏

EKPSS Loto dan totodan para çıkması gibi birşey ÇOK DOĞRU dedin

BEN 2018 EKPSS P3 PUANI LİSANS 80,463 PUANLA ATANAMADIM

3 kez tercih yaptım. HİÇ BİR YER ÇIKMADI

guleman18

Hocam ama puan değil sıralama önemli. Ben 90 puan ile 500 küsür sıralama almıştım başlangıçta. Geçen senelerdeki atamalarda da kontenjan bu seneki kadar kadro açılmıyordu. Bu sene 105 kişilik kadro başvurusu var tercih listemde. Açıkçası şansa bağlı olduğunu düşünmüyorum. Liyakatsizlik olduğunu da düşünmüyorum çünkü mülakat yok EKPSS sınavında. Ama benim 4 senede 500 kişilik dilimin içinde atanamamamış olmam garip. Bu sene atanmak istiyorum çünkü mühendislik okuyorum ve okul beni çok yordu. Artık doğrudan bir mesleğim olsun istiyorum.

fenerli mühendis

Ben katılmıyorum. DEVLETİ DE desteklemiyorum

Devlet iş verirse desteklerim

Devlet iş vermezse destek YOK

2014 EKPSS Sınavına Ortaöğretim olarak girmiştim 85,55 puan almıştım ilk sonuç olarak 1845'di sıralamam atamalardan sonraki sıralamamı hatırlamıyorum ama 3. Atamada Adalet Bakanlığına Memur olarak atandım bu bilgi işinize yarar umarım

fenerlimuhendis
Tercih yapıp senden önce atananları gösterip kaçıncı sırada olduğunu gösteriyor. Puan ve sıralama kadar doğru tercih yapmak önemli.

Ekpss tercih

Ortaöğretim 498.siradayim puanım 91.2 memurluk gih gelme olasılığı varmı toplamda 139 kişilik kadro yazdım

2018 puanımla hizmetli gelir mi

Puanım 85,40908 ortaogretim
Sadece gdogu ve doguanadolu

jumanji

O bölgelerdeki iller kaç puanla kapatmış baktın mı? 85 90 civarı kapatmışsa hizmetli gelir doğru tercih yapılırsa.

Bakmıştım bir ara aklımda kalan memurluk 90 aşağı düşmüyor hizmetli de diyanet hariç yine 88 üstü. 85 e yine ulaşamıyor ama bakalım yine de

jumanji

Genelde batı ile doğu bölgeleri arasında puan farkı oluyor. Batı illeri yüksek doğu illeri ise daha az puandan kapatıyor. Burada doğru tercih önemli. Hayırlısı olsun.

lacivert21

Hocam önemli olan puan değil sıralama. Ben 90 puanla 500 küsür sıradaydım ilk sonuçlandığında. Şuana kadar fazla alım yapılmadı.

Ortaöğretimden atanan arkadaşlar için hayırlı olsun.

Üst Alt