Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim seviyesinden şoförlük yazan var mı?

attguler

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ortaöğretim şoförlük yazanlar kaç puan aldınız burdan bir ön istişare yapalım lütfen...

Şoförlük için belge gerekli. Ehliyet, src, psikoteknik gibi belgeler. Sen att misin? Şoförlük yapabilir misin?

Evet att yim d1 belgem var siz de mi tercih yaptınız

D1e römork takabilir sınıfı ehliyet istiyor yanlız sadece d1 yetmiyor özel şartlarda 2 seçenek vardı o yüzden bende tercih yapamadim

Hayır d1 de sadece d1 ehliyete sahip olmak yazıyordu tekrar bakın isterseniz

6512 ve 7302 nitelik kodu istiyor yanlış baktınız sanırım

Tamam 6512 ve 7302 d1 ehliyet ve şoförlük yazıyordu

Link atar mısınız

Benim ehliyetim d1 var koşullar bu şekilde idi ayrıcalıklı araştırdım her hangi bir kart yoktu ekstra römork vs osym aradım orda ne yazıyorsa odur ekstra istebse ekstra yazar dediler

Malesef bilgiler internette de yetersiz sırf bundan emin olmadığım için tercihe yazmadım eğer e ibaresi istemiyorsa üzülurum sizin için hayırlısı olsun

Ben internetten baktım biraz daha d1e ayrı bir ehliyet bunun için istenmedi şoförlük keşke yazsaydınız itibar etmeseydiniz keşke gerçekten çok üzüldüm şu an

Sağlık olsun 3 ay sonra yine sınav var ona çalışıyorum nasipse bidahaki sınavda birşeyler olur

Üst Alt