Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretim Türkiye halk sağlığı kurumu hizmetli ne iş yapar?

Konular
26
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu kuruma atananlar ne tür işler yapar bilgi verir misiniz?

Hizmetli olarak bence en rahat kurum temizlik islerini taşeron yapiyo puan kac hic dusunme yaz

Memurluk zor gibi önce memurluk yazacağım sonra hizmetli thsknın açılımı ne?

O puanla gelebilir ama sen son 2 tercihini falan meb hizmetli yaz..

Puanın iyi ama memurluğa yetmez. Ben senin yerinde olsam 10 tane thsk hizmetli yazardım kalanını meb hizmetli yazardım büyükşehirlerden ve kalabalık kadrolardan başlayarak..

O puan ile dediğim şekilde tercih yaparsan açıkta kalman zor olur ama ben işimi garantiye alıyım dersen, hepsini meb hizmetli yaz o puanla çok çok yüksek bir ihtimalle atanırsın..

@ankiloz

dostum benim puan 86,514 sıralamam 187. Önlisans - sence memurluğa yeter mi puanım? çünkü diğer arkadaşa 86,9 memurluk zor demişsin.

Ortaöğretim için zor önlisans için yeterli.. önlisans memur kadrolarının sayısına bakmadım ama yeterli bence..

@ankiloz

kardeş onlarada bi bakıp yorum yapsan :) dua ederim sana inan..hiç ama hiç anlamıyorum bilsem ben bakarım..ama sen baya biliyorsun..bi merak edip baksan önlisans a , sonrada puanım yeterlimi acaba diye dönsen... :) tamam tamam ben abarattım,ayıp yahu....çok sağol kardeşim sayende baya bişi öğrendim ama

Sen tercihlerini sağlam yap sıkıntı olmaz inşeallah..

@ankiloz

ben ist de yaşıyorum..ailem ist..rahatsızlığım şizofreni.
aslında ist dışına gitmek istemiyorum.
yanlız kalırsam hastalanırım diye korkuyorum.

sence 86,514 puan, 187. sıralamayla yaşadığım il olan ist den tercih yapmalımıyım.
yani bu puan ve sıralamayla o riske girebilirmiyim?

tercihlerim boşa gitsin istemiyorum.

fikrin nedir?

fringe ilk sıralara istanbul olan kadroları yaz. Sonraki tercihlerini yakın iller yap, boşa gitmez inşeallah..
Akın SEYİS masa başı bir iş verirler..

Masa başı olmasa bile ayakta durmayacağın veya zorlanmayacağın bir iş verirler..

arkadaşlar ben 2014 de 85 puanla ılk atamada hızmetlı bıle atanamadım.ıkıncı atamada meb hızmetlı oldum.burda yok çıkar dıye yazanlara bakmayın ılk kez gırıyorsanız hepsını hızmetlı yazın soınra ılerde yukselmeyı düşünün kadroyu alın sonra bakın.yoksa atanmadıgınızda ekrana dalıp gıtmeyın...

temızlık çay getır götür sigara al vsvs evrak getır götür fotokopı faks

hsn32 o puan ile ilk atamada memurluk biraz zor kardeşim.
Meb de çalışan her hizmetli getir götür yapmıyor bu arada. Ben masabaşı memurluk yapıyorum mesela. Tanıdığım 10 hizmetliden 7si de benim gibi masabaşı çalışıyor. Gittiğin kurumdaki amirlerine durumunu uygun şekilde anlatırsan ve kurumda da senin için uygun pozisyon varsa masabaşı çalışırsın. Sana engelini arttırıcı iş yqptıramazlar..

ankiloz sağ olasın cevap verdiğin için bugün tercihleri bitirdim başa memurluk yazdım 11 tane sonra thsk yazdım 9 tane gerisi meb hizmetli sıralamam 403 seçtiğim kadro 435 ediyor herhalde herhangi birine atanırım yüreğime su serptin hakkımızda hayırlısı :)

ankiloz sağ olasın cevap verdiğin için bugün tercihleri bitirdim başa memurluk yazdım 11 tane sonra thsk yazdım 9 tane gerisi meb hizmetli sıralamam 403 seçtiğim kadro 435 ediyor herhalde herhangi birine atanırım yüreğime su serptin hakkımızda hayırlısı :)

Üst Alt