Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretimde genel kültür mü yoksa genel yetenek mi fazla puan getirir?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim genel yetenek türkçe 14 d 1y mat 15 full genel kültür 24 d 6 y geçmiş yıllarda hep genel kültür fazla puan getirmiş bu sene anladığım kadarıyla genel kültür önceki yıllara göre daha kolaydı sizce bu sene genel yetenek daha fazla puan getirebilir mi?

birde mat veya türkçe bana standart sapmadan puan getirebilirmi bir türlü anlamadım bu standart sapma konusunu?

robot:93,3 hesaplıyor sizce standart sapma ne kadar etkiler artı veya eksi olarak.

senden en az 3-4 net eksiği olanlar bile 90 puanı güle oynaya alıyor.51,25 net ile en az 93 falan alırsın.robotun hesapladığı hep yanlış olmuyor.geçmiş sınavlarda aldıkları sonuçların görselini buradan paylaşanların rakamlarını robot ile kontrol ettim.hemen hemen aynı rakamlar çıkıyor.standart sapma ile puanın daha bile yüksek gelebilir.

Üst Alt