Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaöğretimde ilk 300'de olanlar tercihlerinde nereyi yazdılar?

Mamigfb

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Ortaöğretimde ilk 300de olanlar düz memurlukta doğuyu kim nereyi yazdı acaba ?

348.yim. Memurluk yazmadım hiç. Üniversitede hizmetli kadroları, sonra ticaret bakanlığı en son da meb. Ortaöğretim. Türkiye'nin dört bir yanı var her şehri yazdım diyebilirim

abdullah24440

İyi yapmışsın :) Zaten memurluk 60 küsür alım vardı ölü tercih yapmaktansa hizmetliye atanmak daha mantıklı..

Hizmetli memur demeden her yeri yazdım 800. Olarak
Dahada zaten alım yapmazlar kolay kolay
Ekonominin durumu belli inş atanırım

Mete1453

Bunu herkes yapmıştır ama gerçeklerde var..Bundan sonra ne kadar atama yapacakları belli değil..İyi yapmışsın inşallah atanırız :)

Ben de 51.sıradayım. Sadece Kocaeli hizmetli yazdım;MEB, Ticaret Bakanlığı.

Sıralamam 22, Ankara İzmir Antalya Konya Ve Erzurum başta olmak üzere neredeyse tüm memur kadrolarını yazdım.

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Haliloğlu
Memurluk yazmadın mı sıralama 51.sırada olunca şaşırdım çünkü

SezerS.
Doğudan nereleri yazdın memurlukta ? Senin ilk 5 tercihten biri gelir diye düşünüyorum :)

Ben Ankara kadrolarını denedim sadece; gelmeyebilir ama İzmir, Antalya, Konya ya da Erzurum mümkün gibi, bakalım hepimiz için iyisi olsun.
f87e9bfdf371670bee29743dea4bf117.jpg

MI MAX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende buna benzer tercihler yaptım. Yalnız hizmetli memur arasındaki fark nedir? Diyelim hizmetli olarak işe alım yapılsa ileride yükselme olanağı varmıdır? Bu arada hepimize hayırlı olsun umarım aksilik olmazsa önümüzdeki hafta açıklanır

Muharrem77

Memur masabaşı iş yapar hizmetli temizlik yapar. Bu durum çok nadir durumlarda tersine olur. Yani memura hiç bi şekilde temizlik yaptıramazlar ama hizmetli olup masabaşı iş yapan da var,örneğin benim gibi. Bu da tamamen engel durumunuza ve amirinizin insiyatifine bağlı. Yükselme var elbette. Üç senede bir yükselme sınavı oluyor,sınavla yükselme şansınız var.

Peki engelli memurlarda da yükselme oluyor mu? Durumumuzdan dolayı bizler yazılı sınavda başarılı olsak bile, sözlü sınavda eleyebilirler.

Mustaffa3838 yükselme sınav zamanları kurumdan kuruma değişir a kurumu 3 senede bir yaparken b kurumu daha uzun sürede yapabilir sözlü durumunda dezavantajlı değilsiniz

Yükselebiliyor evet,sınavdan geçene mülakatta zorluk çıkarmazlar diye düşünüyorum ama emin olmam bu konuda. Misal benim çalıştığım okuldaki memur arkadaş hizmetliymiş ve yükselme sınavıyla memur olmuş.

lacivert21
Benim kurumum yok. 2018de girdim sınava 18 19 tercihi yaptım her hangi bir yer çıkmadı bu sene girdim aldığım puandan 2 puan düşük aldım 26 ocakta atama yapılacak çıkarsa çıktı çıkmadı ise daha ne sınava girerim nede her hangi bir şey farklı rota oluşturacağım hayırlısı diyelim zaten okusanda okumasanda bir şey ifade etmiyor

Mamigfb
Kocaeli'nde yaşadığım için sadece buraya tercih yaptım, farklı bir yere taşınma olanağı yok çünkü. Kocaeli'nde de sadece hizmetli tercihleri vardı, hepimiz için hayırlı olsun.

Muharrem77
Anladım. Atanırsın inşallah. Mesaj alıntılamada bir sorun olmuş. Kusura bakma. Alttakine yazmam gerekirken mesaj sana gelmiş yanlışlıkla.

denizkızı
Hizmetli memur olamıyor diye biliniyor. Hangi kurumdasın?

Memurluğa yükselme sınavları oluyor.Hizmetlide olsan sonuçta memursun..Temizlik yapılacak diye birşey yok..Amir niteliklerine görevlendiriyor..

sneyper
MEB en son2018 aralik ayında görevde yükselme sınavı yapmış bu sınava aday memurluğu kalkan hizmetli yani yardımcısı hizmetler sınıfında bulunun herkes girebilir hizmetli yada aşçı veya şoför olsun farketmez memur olabilir sınavı kazanması yeterli hizmetli kadrosundan korkmayın arkadaşlar amir sizin engel durumunuza göre görev verir bir kaç yılda yükselirsiniz MEB te çalışan bir çok hizmetli yükselerek şef olmuşlar şuan hizmetli maaşı bekar için 3986 lira evliyseniz çocuğunuz varsa daha fazla alırsınız başlayın devamı gelir

sneyper
Bilgi ve tecrübe değil biliniyor dedim dikkat edersen. Meb kurumunda bu var diye diğer kurumları bilemem. Her kurumun işleyişi farklı sonuçta.

lacivert21 ben Meb te çalışıyorum şartları uygun olan herkes görevde yükselebilir, diğer kurumlarda aynı kişilere yanlış bilgi aktarmayın

sneyper

Diğer kurumlarda aynı kişilere derken?
Üstte ne yazdığıma bakmadın mı?
Meb kurumunda yükselme var diye biliyorum ama diğer kurumları bilemem dedim.
Diğer kurumlarda hizmetli olup görevde yükselenler varsa gerekli bilgiyi verir zaten değil mi? Her neyse.

sneyper

Hala cevap vermedin? Diğer kurumlarda hizmetli olup sonradan memur olup yükselenleri biliyor musun ya da var mı bildiğin? Meb bünyesinde memursun diğer kurumlardan haberin vardır belki diye söylüyorum.

sneyper

Varsa yazabilirsin. Bilmeyen arkadaşlar öğrenmiş olur. Hem kendileri hem de hizmetli olarak atananlar için iyi olur.

Üst Alt