Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortaokul mezunu EKPSS'ye liseyi bitirip mi girse daha iyi olur?

deniz0lgac

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba ben ortaokul mezunuyum Engelli memurluk için Ekpss kura ile mi girmem daha mantıklı yoksa liseyi bitirip sınavlara katılarak mı yapmam daha mantıklı bu konuda bir fikri olan abilerim veyahut ablalarımın güzel fikirlerini bekliyorum

Kuradansa sınava girersen en azından iyi puanda alırsanız 90 üstünde Daha iyi olur öteki türlü kurayı bekle bekle şans oyunu gibi sınava katılanlarda kazanamıyor gerçi örnek ben

Yanlış bilgi vermek istemem öncelikle geçmiş yıllarda kura ile alınan memur sayısı ile lise mezunu memur sayısını araştır.
İkinci husus senin akademik bilginle alakalı. Çıkmış sorulara bak ve kendini kısaca test et. Bunu söyleme nedenim liseyi bitirip sınava hazırlanman 2022 ekpss tarihine yetişecek mi?
Eğer yetişmiyorsa zaten yapabileceğin tek şey ilk sınavda kura ile şansını denersin, diğerlerine lise seviyesinde sınavla katılırsın.

Ekpss kura 2022 kayıt ne zaman olacak ben kura ile girmek istiyorum da

deniz0lgac
Ekpss sınavı için kayıt yaptın mı? Şu an lise okuyor musun ya da bu sene mezun olacak mısın? Eğer lise okuyorsan sınava liseden girersin ama mezun olana kadar tercih yapamazsın. Kura tarihleri için ösym sitesine bak.

GaribanÖğretmen
Ekpss kura tercihlerinde sınav olmuyor. Kura ve sınav tarihleri ayrı şekilde yapılır.

Kura alımı az oluyor genelde. Ortaöğretim, çok yoğun ve yüksek puanla alımlar oluyor; son alım 85 üstü ile kapattı. Lisans daha mantıklı şuan için.

Üst Alt