Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortez-Kafo yaptırmak istiyorum. Önerebileceğiniz yerler..?

akg58

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Raporda geçen ifade "hastanın tedavisi için bilateral kaplı içi plastizat kaplı KAFO kullanması gerekmektedir"
Bugün cp li oğluma bu ortezi yaptırmak için birkaç medikal ile görüştük söyledikleri

1- ürün 800 e mal oluyor ancak biz size 600 e yaparız
2- devlet bu ürünün sadece 275 tl sini karşılar gerisini siz verirsiniz.

Her türlü tavsiyeye açığım, ayakta durma sehpası için bir fiyat araştırması yaptım, en uygun İst. dan kargo ile 300 küsüre buldum, sanayide kendim yaptırıyorum 130'a mal ettim.
Tabi kafo için böyle bir şansımız yok ama, bu ortezi Ankarada uygun yapan bir yer varsa ya da hiç ekstra ücret ödemeden almanın bir yolu varsa bilen arkadaşlar yazaersa sevinirim.

Saygılar

Burada fiyattan ziyade iyi iş çıkaracak ustalık önemli. Bu konuda iyi hizmet almış, kullandığı protezden memnun olan arkadaşların önerilerine kulak vermek gerek...

Ankarada değilim yakınım sadece Kırıkkale diz kapağının üstüne kadar sabit eklemsiz bir ortez, kasların gergin durması için kullanıyoruz. Gata da ortez yapılıyormu??

Peki arkadaşlar aradaki ücret farkını vermemek için bir rapor alınabiliyormu sanki böyle bişey duydum gibi ama nerden araştıracağımı bilmiyorum. Bilen varsa cevaplasın lütfen.

Arkadaşlar 2010 ortez protez listesinde sut kodu 205.100 olan plastik istirahat moldu pkafo olarak yayınlanan adet bedeli 200 tl dir. Bu rakkamda ithal simone marka polietilen malzemeden yapılsa , içindeki plaszızot ithal ten rengi ürün olsada çok rahat maliyeti kurtarıyor yeterki üreticiye gidin medikale değil ortopedi firmasına gidin aracısız işinizi yaptırın kişiye özel ürün olmassa hazır ürünlerde medikal doğru adrestir (şahsi fikrim kimseyi hedef almıyor sadece düşüncemi aktarıyorum kimseyi üzdüysem pardon)

Ankarada bir üretici bulduk bakalım cumartesi gidecez görüşmeye.

duru ortapedi

Slm arkadaş san tek bir yer izmir karşıyakada duru ortapedi tamer bey ve eşi burcu hanım her ikiside harika insanlar emnimki sende memnun kalacaksın

akg58, merhaba ne yaptınız iyi bir yer buldunuzmu Ankara da? bulduysanız medikalcının ismini ve yorumlarınızı yazar mısını?

Üst Alt