Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedi ve tansiyondan %42 rapor aldım..?

cafer tayyar

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Sevgili dostlar. 2008 den beri almış olduğum %40 ve üzeri ortopediraporları hep maliyeden %36 olarak geri geldi. geçen hafta yeniden başvurdum. bugün kurula girdim. %42 olarak aldım. Yalnız bu sefer hipertansiyon hastalığı nı ilave ettirdim. maliyenin onayladığı %36 nın üzzerine %10 hipertansiyon eklenerek %42 oldu. raporun açıklaması şöyle
solkalça total protez %25
sağ ayak 4 cm kısa %10
sağ kalça ileri derecede (ankiloza yakın) kireçlenme %5
hipertansiyon %10 dur.
bakalım bu sefer ankara merkezz sağlık kurulu ne diyecek. hayırlısı İnşaallah.
bilgilerinize sunmak istedim.

sağlık ve Afiyetler dilerim.

25+10+10+5= % 43 yapar. Dilerim onaylanır da eziyet biter...

Güncel bilgi için teşekkürler

sevgili arkadaşlar, yukarıda detaylarını verdiğim raporum daha yenice defterdarlığa ulaşmış. tel açıp görüştüm. fakat hipertansiyon %10 vermiş ama ilaç raporu ve tetkik hiç koymamış hastane dedi memur. sorun olabilir dedi. bu şekilde gönderiyoruz ankaraya dedi. sizlerden hipertansiyon oranı olup onaylananlar varmı. nasıl onaylandı rapor nasıl gitti tetkik vb ne gönderildi yazarsanız sevinirim. bir de bendeki tansiyon ilacı raporu var elimde onun fotokopisini bir dilekçe ile göndersem ankaraya nolur diye düşünüyorum. sevgili Oturan boğa ve bilgisi olan arkadaşlardan fikirlerini bekliyorum. selamlar.

Bekleyin defterdarlık evraklarınızı Ankara'ya göndersin oradan gelecek cevaba göre hareket edersiniz..

Üst Alt