Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedi ve uyku apnesi ile araç alımında vergi indiriminden yaralanabilir miyim?

bayaner

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
MERHABA
BEN 2004 YILINDA KAMUDA 4a lı olarak çalışmaya başladım(ortopedi %40) engelli kadrosunda 2006 yılında vergi indirimi %35 geldi. şuanda 7000 pirim günüm var. yaş bekliyorum. 2020 yılında uyku apnesi tanısı ile cihaz verildi. ama yüzdelik bilgisi yok. sizden ricam tek rapor alırsam ortopedive uyku apnesi vergi indiriminden yaralanabilirmiyim. Aynı rapor da H ehliyetimi değiştirebilirmiyim .
İyi çalışmalar

B 78 ehliyet

MERHABA
31.03.2021 Tarihinde Bursa İl Müd. kurula girdim. B 78 sadece otomatik vitesli araç kullanabilir komisyon kararı aldım E-Nabızdan bu şekilde ehliyeti alırsam vergi indiriminden faydalanabilirmiyim. Nasıl yol izlemeliyim itiraz süresi geçmeden yardımlarınızı bekliyorum

eğer ağır uyku apnesi varsa alamazsınız yani dakikada 30 un üstü uykuda nefes kesilmesi ehliyet iptali önce raporunuzu araştırın

B 78 ehliyet

MERHABA
31.03.2021 Tarihinde Bursa İl Müd. kurula girdim. B 78 sadece otomatik vitesli araç kullanabilir komisyon kararı aldım E-Nabızdan bu şekilde ehliyeti alırsam vergi indiriminden faydalanabilirmiyim. Nasıl yol izlemeliyim itiraz süresi geçmeden yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt