Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ortopedia 412 engelli aracıma lastik bulamıyorum..?

cesmeali

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar sitede yeniyim konuyu nereye açacağımı bilemedim.
ORTOPEDİ-412 aracımın lastikleri eskidi bulamıyorum.
ölçüsü:4.00-5 iç ve dıs lastik almak istiyorum.nereden bulabilirim?

adres yada telefon varmı?kargoyla getirteyim.ben kendim gidemem zaten.izmirde yasıyorum.

İki linke de tıklarsan hem adresleri hem telefonları var arkadaşım kargoyla da yolluyorlar

lastikleri medros medikalden almıştım

TEL +90 312 5666570, GSM +90 533 1373364 telefon açıp BİLGAY ÇELİK belye iletişime geçebilirsiniz size her türlü konuda yardımcı olacaktır

merhaba
beklersen alibaba.com dan alabilirsin...https://turkish.alibaba.com/product...pm=a2700.8699010.normalList.16.5bdb5476oe5cnK bu engelli scooter yedek parcaları lastikler ,motor vs almak istediğinde fiatlar 2 katına çıkıyor.normalde lastik satısı 100 tl olsun.önüne engelli ibaresi gelince direk satıs fiatı 300 tl yi buluyor.herkeste bi düdükleme çabası....bu ne ya...engelsiz olanlar hep haklı.hersey onlara göre tasarlanmış.dükkanlar ...merdivenler vs...engelli motorumuz arızalanıyor tamir ettirelim desek en küçük arıza 1000 tl...yenisini alalım desek 3000 euro...meyra 38000 tl....hayat zoe be gülüm...

Üst Alt